Kızlar el tırnaklarım

Premsesedat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
142
71
13
33
Arkadaşlar ben 2 gün önce manikür yaptırdım en ünlü kuaförde. Keratin manikür. Üzeirne kırmızı oje sürdürdüm. Ojeyi sildim el tırnaklarıma baktım sararmış neden olur bu lütfen cevap.

Eklentiler

• image.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 570
Netten baktim okuyun ,bence kullanmayin oje dogal kalsin

Tirnakların sararmasına sebep olan üçlü toluen, formaldehit ve dibutil ftalattır. Bu bileşikler düşük kaliteli ojelerde de bulunur. Yaz sezonu boyunca UV ışınları ile blirkte kalitesiz ojelere maruz kalan tırnaklar sararır. Tırnak etleri de bu hasardan payına düşeni alır

Tırnaklarınızın doğal açık pembe rengine kavuşmasını istiyorsanız manikür setinizdeki araçlar ile üst katmanı hafifçe kazımanız gereklidir. Bu prosedürden önce limon suyu eklenmiş bir su içerisinde ellerinizi bekletmenizi öneririz. Ancak suya sadece tırnaklarınızı batırmaya dikkat edin. Nitekim, meyve asidi parmak deriniz için çok faydalı değildir.

Tırnaklarınızın sararmasını istemiyorsanız kaliteli ojeler kullanmanız da çok önemlidir.

Canımm sürdü parlatıcı. Ama oje kurutucu sıkmıştı o yapar mı acaba ya

onu bilmiyorum belkide..
kullandigi ojeler kalitesizmiydi acaba
ben yillardir koyu renk kullanirim hic sararmadi ilk cikardigim gun cok hafif renkten dolayi olur o kadar
limon suyunda beklet biraz hem tirnaklarin güçlenir

onu bilmiyorum belkide..
kullandigi ojeler kalitesizmiydi acaba
ben yillardir koyu renk kullanirim hic sararmadi ilk cikardigim gun cok hafif renkten dolayi olur o kadar
limon suyunda beklet biraz hem tirnaklarin güçlenir
Tamam hemen limon suyu yapıyorum :)

ojeden dolayı canım
ben de koyu renk oje sürdüğümde ( özellikle pastel markasındakilerden ) ve bi kaç gün kaldığında tırnaklarım sararıyor

bi arkadaşımın 3 ayda falan geçmişti
uyduruk oje kullanımı yüzünden oluyor sanırım

Benimde bir kere boyle sararmissti bende o ara calisiyordum çok yogundum ojemi cikarmaya firsatim yoktu rakı beyazımı ne deniyor yani acik renk bir oje surmustum 4 gun mu ne kalmis elimde sonra farkettim cikardim ama bir hafta falan tirnaklarımın sararmişligi gecmedi. Sende gecene kadar birsey surme bi kac gun sonra limon sür yıka duzelir

Bu ne bicim manikür etlerini biraz daha kazısaydı. Bari
Cocuk bile anca bukadar kötü temizlerdi tırnak etlerini

Ellerinizi karbonatlı limonlu suda bekletin geçer.
Oje sarartıyor zaman zaman. temizlemeden tırnakta çok kaldıysa havayla temasını önlüyor.

Kuaförünüz çok beceriksizmiş bir daha ki sefere başka birine gidin bence manikür çok kötü görünüyor

Tırnak sararması ise koyu renk oje sürmekten kaynaklanan bişey, ya sürmeyin yada açık renkler tercih edin.

Ben kırmızı, bordo, lacivert, siyah gibi renkleri kullanırsam akşamında mutlaka siliyorum biraz tırnaklarım hava alsın diye yoksa mutlaka sararıyor. Sizde öyle yapabilirsiniz.

Çok gerekmedikçe oje sürmek zaten pek faydalı birşey değil bu yüzden ben kullanmıyorum mecbur kalmadıkça, ama siz kullanmayı seviyorsunuz anladıgım kadarıyla.

O zaman kaliteli oje kullanın ve en alt kata şeffaf (parlatıcı) oje sürün. Golden rose ojelerini öneririm

Kızlar gerçekten çok kötü yaptı manikürü pffff yaaa bir daha yaptırmam kendi aletlerimle yapıyordum hep ve bu kadar soymuyordum. Neyse ders oldu bana. Ben oje hiç kullanmam desem dün de sürmem lazımdı ve bir oje ne hale getirdi. Bence ciddi anlamda ya markada sorun var ya da oje kurutucu yaptı böyle. Dediklerinizi yapcam kızlar ama asla bir manikürü bir daha bu kadar para vermem. Bu olaydan şunu çıkardım isim yapmış kuaförlerin hepsine güvenmemek lazımmış. Bulunduğum şehrin en iyi kuaförüydü ama manikür sıfırrr...offff!!!

Manikürü gerçekten kötü yapmışlar güzel durmuyor hiç . Sararma da geçer bir kaç güne. Benimde olmuştu bir kaç gün oje sürme tırnakların hava alsın. kendiliğinden geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…