Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki daha önce düşüğünüz vs oldu mu?Merhaba, doktorum 34. Haftada bırakmamı söyledi.
Hmm bana neden erken bıraktırdı acaba anlamadımMerhaba bende 14 haftada basladim suan 20 haftadayim banada doktorum doguma kadar kullanacan hatta dogumdan sonra 3 ay daha kullanacan dedi ama bazilarida hamileligin son 3 ayi kullanmamalidir yaziyor birdahaki kontrole gittimde tekrar soracagim
Benimki doğal yolla oldu ilk gebeliğim 14te bıraktım inşallah bir sorun olmazTüp bebekle hamile kaldım. 12. Hafta bittiğinde bırakacağım ben de.
Doktor bırak dediğine göre vardır heralde bildiğiKişiden kişiye degişir.
Bu sorununuz cevabı kişiye özel, doktorun kararına bağlı…
Onu bilmiyorum cnm ben gec basladim zaten bende beyaz onluk hipertansiyonu var onun icin baslatti dogumdan sonrada kullanacaksin dedi ama cogu yerde son 3 ayda kullanilmamaktadir yaziyor bende gittimde soracagim doktoraHmm bana neden erken bıraktırdı acaba anlamadım![]()
Size neden baslatti ecopiriniBenimki doğal yolla oldu ilk gebeliğim 14te bıraktım inşallah bir sorun olmaz
TeşekkürlerBence de doktorun planlaması dışına çıkmamak gerek. Sağlıklı bir gebelik dilerim![]()
Hmmm bende öyle bir sorun yok çok şükürOnu bilmiyorum cnm ben gec basladim zaten bende beyaz onluk hipertansiyonu var onun icin baslatti dogumdan sonrada kullanacaksin dedi ama cogu yerde son 3 ayda kullanilmamaktadir yaziyor bende gittimde soracagim doktora
İlk zamanlar bebek kanımdan daha iyi beslensin diye başlattı şimdi artık plasentadan beslendiği için kullanmama gerek yokmuşSize neden baslatti ecopirini