• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar düşük tehlikem çokmuuuu :(

meleqi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
23
0
6
34
İçel Mersin
bayanlar 9 haftalık hamileyim dpktor düşük tehliken var diye progestan yazdı.. 1 hafta kullanmayı unuttum :( kanamam başladı resmen çeşme gibi sonra büyük büyük parçalar düşmeye başladı All için yardım edin ne yapmalıyımmm :((((

bayanlar 9 haftalık hamileyim dpktor düşük tehliken var diye progestan yazdı.. 1 hafta kullanmayı unuttum :( kanamam başladı resmen çeşme gibi sonra büyük büyük parçalar düşmeye başladı All için yardım edin ne yapmalıyımmm :((((

canım hemen iğneni ilacını al ve hiç kalkmadan yat..
parçalar derken kan pıhtısı mı..et parçası gibi mi nasıl??

ağrın sancın var mı.

benimde 9. haftada çok kanamam oldu aynen adet kanaması gibi 3 pedi doldururdu..düşük sandık dr gittik ama dğeildi çok şükür..
rahim için kanamaydı gene de tehlikeli..

progestan iğneni ilacını kullan mutlaka ihmal etme sakın

kan pıhtısı sanırsam ama çok büyük düşüyor igne yaptırdım progynex die progestan ilacını iğnesiymiş ama oda canımı çok yaktı geçermi bu kanama :(

kan pıhtısı sanırsam ama çok büyük düşüyor igne yaptırdım progynex die progestan ilacını iğnesiymiş ama oda canımı çok yaktı geçermi bu kanama :(

canım yakınlarında hastane yok mu acilden giriş yaptırsan..öncelikle bebeğin iyi olduğundan emin olmak lazım..

sonrasında düşük tehliken var ise 14-15.haftaya kadar iğneni ilacını kullan bırakma kanamam kesildi diyede.

çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidir..

kanama kesilir tabi benim ilk gün çok fazla geldi sonra 2-3 gün az azz leke şeklinde geldi ve kesildi..sonra da k.rengi lekeye dönüşüyo ama ondan korkma..taze kan tehlikelidir ama..

Canım benim 8. haftadan beri kanamalarım oluyor. Üstelik öyle böyle değil özellikle 3 ayık filandı sanırım bildiğin et parçası gibi elim kadar parçalar düşürdüm gecenin 3 de düşük diye hastaneyi ayağa kaldırdım feryat figan değilmiş çok şükür bebişimi usg gördüm rahatladım ama kanamam aşırı çokdu. 3 gün sürdü parçalar ara ara. Ve doğum sancısı gibi belden bir ağrı kasıklara doğru giriyordu parça düşene kadar. Çok şükür atlattım. Şuan 23. haftamdayım ama asla ihmal etmedim ilaçlarımı iğnemi günlük iğler haftalık iğneler oldum. Günde 3 defa progestanın hapını aldım hala alıyorum. Şimdi pembemsilikler hala devam ediyor ara ara hala ilaca devam iğneleri kestik. Bu süre içinde nerdeyse doğru düzgün yataktan kalmadım iş yapmadım. Kişisel ihtiyaçlarım dışında hiçbirşey yapmadım şimdide çok farklı sayılmam ama önemli olan bebeğim o iyi olsunda ben yatmaya razıyım. Lütfen sende dikkat et sürekli istirahat ve ilacın iğnene ne verdiyse doktor ihmal etme. İlişkiyi aklından bile geçirme :)

inan bana gamile oldugumu öğrendiğimde beri yaklaış bir buçuk ay yani girmrdk ilişkiye .d doktordan geliyorum önce düşük yaptın dedi :(( emin olmk için başka birşey yokmu dedim kan tahlili verdi bide su iç idrara sıkış gel dedi 1 yarım saat sonra belli olduki düşmemiş bebeğimm :)

yuhhh düşük yaptığını emin olmadan nasıl söyler. Hiç düşünmüyorlar annenin durumunu. Bana o parçalar düştüğü gece düşük yapıyorsun dedi dengesiz doktor dünya yıkılmış zaten birde deşiyor. Bazı doktorlara fitil oluyorum. Canım sıkma canını şuan önemli olan bebeğin iş yapma temizlik yemek ağır kaldırma yüksek bir yere uzanma mümkün olduğunca yat dinlen ilaçlarını iğnelerini aksatma araçlara binme yani evden çıkma en azından kanaman kesilene kadar hastane dışında çıkma kesildikten sonra biraz daha rahat davranırsın ama tamamen tehlike geçmeden iş falan asla yapma yorulma İNŞALLAH ALLAHIN izniyle atlatacaksın sakın korkma bebeşinide kendini de üzme...

Buarada dinlenmenden kastım kesinlikle yatarak dinlen çünkü yatmakla oturmak çok farklı kesinlikle yat. Ben herşeyim uyuşana kadar yatıyordum uyuşuk uyuşuk her yerim ağırdığı halde kalkmıyordum zor çok zor bir süreç ama bebiş için değer önemli olan onların sağlığı...

Herkese merabalar..bende 13 haftalik hamileyim arkadaslar ayni sorun bende de var gecen hafta cok ciddi bir kanamam oldu baya sakir sakir kan geliyodu esimle ben ne yapicagimizi sasirdik. Cunku o zamana kadar hamileligimde hic bir sorun yoktu hersey cok guzel gidiyodu.. bizde cok uzulduk ve korktuk hemen acile gittik bir igne yaptilar biraz dinlendirdikten sonra eve yolladilar saat gec oldugu icin doktor yoktu ebe ilgilendi.. sabaha kadar icimiz icimizi yedi bebek yasiyomu duruyomu diye.. ertesi gun doktora gittik ve cok sukur bebegi gorduk ultrasonda..dinlenmem gerektigini soyledi progestan yazdi .. bir kac gun sonra kanamam azalarak durdu bende hic bisey yapmadan bir kacgun yattim dinlendim.. tam gecmisti bugun yine koyu renkli kan gelmis biraz yaaa ne yapicam bende bilmiyorum:(

Back