Sivilceli Ciltler Kızlar dün doktora gittim veeee

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bugunyinecokguzelim

eski 2323
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
446
0
34
bana aknetrent diye bi ilaç verdi 20 mg.ve ekledi dediki bu senin cildin için yüksek bi doz çünkü bunu kullanacak kadar kötü deil cildin ama veriyorum senin dedini anladım dedi adamda haklı hani çok bişey yok cildimde ama ,nsan doyumsuz ya daha iyisini istiyo her neyse bunu 1 ay kullan dedi önümüzdeki ay gel kan tahlili yapalım dozunu düşürelim dedi.benim sormak istediğim içinizde bu ilacı kullanan var mı varsa nasıl etki ediyo ve sonuçtan memnun kalan var mı?? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.bide kuruma olacağı için bephanten merhem verdi.sizi bekliyorum...opuyorumnanaktan

ewet bebeğim ssk karşılıyo. ayyyy hiçç kullanan yokmuymuş yani kimse bişey yazmamış saolsunlar.ben bugün dörtüncü kapsülü yutacam henüz bir reaksiyonla karşılaşmadım bakalım ne olacak.

Merhaba.. Bende aknetrent tedavimin 4.ayını bitirdim.
yanaklarımda ve alnımda çok fazla sivilce vardı.şuanda alnım tertemiz fkakat yanaklarımda siivlce ve izler var .
dün kontrole gittim hastaneye. şansıma doktor hastaneden ayrılmış tedavi kaldı böyle yarım
6 aylık bir tedaviydi. günde 30mg alıyordum.. Şimdi doktoru arıyoruz ama izini bulamadık henüz =)
Benmde dudaklarım kurumuştu fakat bepanthen sürünce hemen geçio. günde 3 kere en azından düzenli olarak pomadını kullan. Dışarı çıktığında nemlendirici dudak balmın hep yanında olsun sürekli kullan yoksa dudaklarının görüntüsü çok berbat olur. bide bana bu ilacın yanında benzamycin krem vermişti. oda işe yarıyor..
yan etkilerini en başta çok göreceksin,zaten prospektüsde herşey yazıyor en açık haliyle =) ilk 15gün yüzündeki akneler artacak bunlar seni korkutmasın. bunun nedeni cilt altındaki akneciklerin ilaçla kndini atmaları
umarım snnde tedavin yolda kalmaz bnm gibi :)

inş.canım ben 20 mg.kullanıyorum günde 1 defa bugün 5.kapsülü yuttum cildimde bir kaçtane akne attı doğru söylüyosun boynumda felanda ama takmıyorum inanıyorum ki hepsi geçecek inşallah yani:) henüz dudaklarımda bi kuruma olmadı ama tavsiyene uyacağım.hem zaten benim yüzümde hiç sivilce yoktu yani vardıda saysam 3 tane 4 tane ama benim şikayetim cansız ve mat bir cilde sahip olmam sence bu ilaç bu şikayetlerimide giderir mi ne dersin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…