• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar düğünüm için seçtiğim parçalara bakın

pelusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
99
2
86
Kahramanmaraş
giriş- funfun veya ajda pekkan nikah

ilk dans- mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta, yalın meleklerin sözü var, cat stewens wild world

pasta- nil ben ona resmen aşığım

giriş ve ilk dans ta karar kıldımmı bu işi de bitiriyorum geriye sadece gelinlik sorunum kalıyor

bende fun fun giriş müziği olarak düşünüyorum ,

diğerleri içinde birkaç tane buldum içlerinde seçme yapıcam

pelusss cnm bence seçtiklerin güzel arçalar

ben daha hiç birine karar vermedim yaa

bu arada fun fun kimin parçası kızlar

giris müzigi olarak düsünülen parcanin adi valse, fanfan isimli albümdendir, bestesi

nicolas jorelle'e ait.

evliligim.com --> evliligim--> dügün dekorasyon--> dügün müzigi sayfasinda dinleyip

indirebilirsin. gercekten cok hos.

süper yaa çok sağol. ben de burada gördüm herkes fanfan dan bahsediyordu bir dinliyim dedim bir yer de buldum gayet hoştu ama indiremedim. indirebileceğim yeri de buldum tam oldu :D

Selam, bu aralar ben de müzik arayışı içindeyim. Sayfaları gezerken dikkatimi çekti Fikrimin İnce Gülü'nü tavsiye eden göremedim daha. Ben bayılıyorum bu şarkıya. Maalesef en yakın arkadaşıma kaptırdım bu şarkıyı ben :) Benim şansım kalmadı yani.
Ama sizin aklınızda olsun. Çok değerli bir eser

Sema'dan Fikrimin İnce Gülü
(Link veremeyormuşum sanırım mesaj sayım 100 olmadığı için, üzgünüm)

Bu şarkının müziği sanırım Hatırla Sevgili'de kullanılmış sözsüz olarak. Ama bence bu şarkıyı kıymetli yapan asıl şey sözleri :)

Niran Ünsal--Özcan Deniz/Aklım Hep Sende
Mustafa Ceceli-Hastalıkta Sağlıkta
Hakan Altun-Benimle Evlenir misin?
Leman Sam-Aşkımdan Vazgeçme
Kutsi-ılan-ı Aşk...

Bu parçalar olabilir...

KENNY ROGERS-LADY
MıCHAEL BOLTON-A LOVE SO BEAUTıFUL
LEONARD COHEN-DANCE ME TO THE END OF LOVE birkaç öneride benden olsun...

bizim düğün şarkımızda bir film müzigi türkçe sözleride çooook güzel aerosmith-I don't want to miss a thing benim çooook hoışuma gitti nişanlım türkçe sözlerine bayıldı her ne kadr düğüne gelnler anlamasa bile napalım

Selam, bu aralar ben de müzik arayışı içindeyim. Sayfaları gezerken dikkatimi çekti Fikrimin İnce Gülü'nü tavsiye eden göremedim daha. Ben bayılıyorum bu şarkıya. Maalesef en yakın arkadaşıma kaptırdım bu şarkıyı ben :) Benim şansım kalmadı yani.
Ama sizin aklınızda olsun. Çok değerli bir eser

Sema'dan Fikrimin İnce Gülü
(Link veremeyormuşum sanırım mesaj sayım 100 olmadığı için, üzgünüm)

Bu şarkının müziği sanırım Hatırla Sevgili'de kullanılmış sözsüz olarak. Ama bence bu şarkıyı kıymetli yapan asıl şey sözleri :)

TATLIM BEN DAHA ÖNCE 2 KEZ BU PARÇADAN BAHSETMİŞTİM dans müziği olaraak AMA GÖZDEN KAÇIRDIN SANIRIM:)
Hem Mithat Körler,hem Eylem Aktaş söylüyor,ikisi de harika söylemiş,nişanlımla benim parçamız ,gerçekten sözleri de çok güzel ve dans parçamızın birisi bu,diğeri BRYAN ADAMS -I Will be right here waiting for you ...olacak.

bizim düğün şarkımızda bir film müzigi türkçe sözleride çooook güzel aerosmith-I don't want to miss a thing benim çooook hoışuma gitti nişanlım türkçe sözlerine bayıldı her ne kadr düğüne gelnler anlamasa bile napalım

Armageddon 'un müziğidir. Film de şarkısıda çok sükse yapmıştır zaten iyib ir seçim yapmışsın

Back