- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
İstanbulda gün kaldığını pek zannetmiyorum ama oralar nasıldır bilemicem :) bir an önce alsanız iyi olur. Bizim de hiç konuşulmadı ama sonradan çok uğraştırdı...
İstanbulda gün kaldığını pek zannetmiyorum ama oralar nasıldır bilemicem :) bir an önce alsanız iyi olur. Bizim de hiç konuşulmadı ama sonradan çok uğraştırdı...
kızlar 26 ağustosta allah nasp ederse düğünm olcak ben düğünmle beraber nıkahta olsun istiorum ayrı nıkah istemıorm acaba aynı gunde nıkah tarıhı almam mumkun olurmu
izmitte oturuyom gölcükte evlenıcm bilgisi olanlar yazsın ltfennn :/kafayı yıcem dha gün alma konuısu ble açılmadı tyaaa off
normalde aynı anda olması için
gidip 26 ağustosa gün alıcaksın saatini söylüyorsun saat 8:00 de şurda olacak düğün diyorsun nikah memurunu oraya istiyorsun ama ekstra bir ücreti oluyor ama nikah memuru senin dügün yerine geldigi icin
gidip 26 ağustosa gün alıcaksın saatini söylüyorsun saat 8:00 de şurda olacak düğün diyorsun nikah memurunu oraya istiyorsun ama ekstra bir ücreti oluyor ama nikah memuru senin dügün yerine geldigi icin
canım bulunur yani demi gün alıcam ama bulnrmu dıe endişeliyim o yzdn
o güne ALINcak zaten ama derdim o gun dolu olrsa o gune vermezlerse
Nişanlınız orada başka bir departmanda görevliyse çoktan düşünmüştür, belkide ayarlamıştır.
Nişanlınıza açık açık sorun, aynı gün içerisinde nihak yapılması için ne kadar zaman önce başvurmak gerekiyor diye?
Ben şanslıyım bu konuda sanırım biz birşey demeden kayınpederim araştırmış bile düğün gününde kıyılacak nikahım o formaliteleri halledecek günü ayarladı biz gidip başvuracaz...
sorucamda ne biliyim yaa ağırbaşlı çekingen bri nasıl sorcm yanlş anlaşlmadan ailelrn konuyu açmasını beklıyım dıorm brde evlendrme dairesini aramayı düşünıyorum ?=
sorucamda ne biliyim yaa ağırbaşlı çekingen bri nasıl sorcm yanlş anlaşlmadan ailelrn konuyu açmasını beklıyım dıorm brde evlendrme dairesini aramayı düşünıyorum ?=
kız insan nişanlısından çekinir mi kendin ol evcilik oynamıcanız sabırsız bi insansan bilsin sımarıksan ne bileyim ağır başlıysan bilsin kendin ol cnm sor hiç çekinme kocan olacak o senin ve onu seviyorsunki bir an önce bazı şeylerin kesinleşmesini istiyorsun bence sor konuş cnm
kız insan nişanlısından çekinir mi kendin ol evcilik oynamıcanız sabırsız bi insansan bilsin sımarıksan ne bileyim ağır başlıysan bilsin kendin ol cnm sor hiç çekinme kocan olacak o senin ve onu seviyorsunki bir an önce bazı şeylerin kesinleşmesini istiyorsun bence sor konuş cnm
evet seviyorum :) :) ama ne bliyim beni biliyor zatn kendiside ailesi de :) ben daha hareketli ve atiğğimbupazar kaynanamlara gitcz pazartsde izmite gelck blşmya knşcm ya ayoksa kafayı yıcm size ayrıntılarıo anlatrım :)
hadi hayırlısı cnm ayrıntıları bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?