• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah kızlar düğünle aynı gün nıkah tarihi alma şansım nedir?

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar 26 ağustosta allah nasp ederse düğünm olcak ben düğünmle beraber nıkahta olsun istiorum ayrı nıkah istemıorm acaba aynı gunde nıkah tarıhı almam mumkun olurmu
izmitte oturuyom gölcükte evlenıcm bilgisi olanlar yazsın ltfennn :/kafayı yıcem dha gün alma konuısu ble açılmadı tyaaa off

İstanbulda gün kaldığını pek zannetmiyorum ama oralar nasıldır bilemicem :) bir an önce alsanız iyi olur. Bizim de hiç konuşulmadı ama sonradan çok uğraştırdı...

İstanbulda gün kaldığını pek zannetmiyorum ama oralar nasıldır bilemicem :) bir an önce alsanız iyi olur. Bizim de hiç konuşulmadı ama sonradan çok uğraştırdı...

gölckte vardır bende bran önce alınsın istiorm ama ailelr bşi demedn bşi denmıor nişanlıma br sorcam bu pazar ailesne gitcez yada pazrtsi blşmaya gelcek ozamn ağzını arıcam

o da bende ailelere koly kolay bşi diyemyız ama ne blıım ya gün alamzsam kafayı yerm yaa :( çekingeniz aile konusunda da:)

bende bişi blmıormki acaba gün kalmşmıdır gölck evlendrme dairesinimi arasam öğrensem :) nişanlm oradaki belediyede çalşıor ama farklı bölmde sorarmıkı acaba sölesem heveslimış gibi olcam ağırbaşlı bri ve yaşı 28 ama olgun bri ne dersnz?*?:/

kızlar 26 ağustosta allah nasp ederse düğünm olcak ben düğünmle beraber nıkahta olsun istiorum ayrı nıkah istemıorm acaba aynı gunde nıkah tarıhı almam mumkun olurmu
izmitte oturuyom gölcükte evlenıcm bilgisi olanlar yazsın ltfennn :/kafayı yıcem dha gün alma konuısu ble açılmadı tyaaa off

normalde aynı anda olması için
gidip 26 ağustosa gün alıcaksın saatini söylüyorsun saat 8:00 de şurda olacak düğün diyorsun nikah memurunu oraya istiyorsun ama ekstra bir ücreti oluyor ama nikah memuru senin dügün yerine geldigi icin

gidip 26 ağustosa gün alıcaksın saatini söylüyorsun saat 8:00 de şurda olacak düğün diyorsun nikah memurunu oraya istiyorsun ama ekstra bir ücreti oluyor ama nikah memuru senin dügün yerine geldigi icin

canım bulunur yani demi gün alıcam ama bulnrmu dıe endişeliyim o yzdn

o güne ALINcak zaten ama derdim o gun dolu olrsa o gune vermezlerse

canım bulunur yani demi gün alıcam ama bulnrmu dıe endişeliyim o yzdn

onun cevabını burda kimse bilemez malesef
ya belediyeye git
ya da en azından telefon edip sor bence
cabuk dolabilir
ben temmuzdaki dugunum icin martta gittigimde ancak 8:30 u bulabilmistim
8 dolmustu coktan 9 ve sonrası da nikah icin gec oluyor

o güne ALINcak zaten ama derdim o gun dolu olrsa o gune vermezlerse

Nişanlınız orada başka bir departmanda görevliyse çoktan düşünmüştür, belkide ayarlamıştır.

Nişanlınıza açık açık sorun, aynı gün içerisinde nihak yapılması için ne kadar zaman önce başvurmak gerekiyor diye?

Nişanlınız orada başka bir departmanda görevliyse çoktan düşünmüştür, belkide ayarlamıştır.

Nişanlınıza açık açık sorun, aynı gün içerisinde nihak yapılması için ne kadar zaman önce başvurmak gerekiyor diye?

sorucamda ne biliyim yaa ağırbaşlı çekingen bri nasıl sorcm yanlş anlaşlmadan ailelrn konuyu açmasını beklıyım dıorm brde evlendrme dairesini aramayı düşünıyorum ?=

Ben şanslıyım bu konuda sanırım biz birşey demeden kayınpederim araştırmış bile düğün gününde kıyılacak nikahım o formaliteleri halledecek günü ayarladı biz gidip başvuracaz...:52:

Ben şanslıyım bu konuda sanırım biz birşey demeden kayınpederim araştırmış bile düğün gününde kıyılacak nikahım o formaliteleri halledecek günü ayarladı biz gidip başvuracaz...:52:

evet canım şanlısın yaa :) şu kafamdakı soruyu pazartersi gidercem bende :) arıcam ne şans allah mutlu etsn cnmm

sorucamda ne biliyim yaa ağırbaşlı çekingen bri nasıl sorcm yanlş anlaşlmadan ailelrn konuyu açmasını beklıyım dıorm brde evlendrme dairesini aramayı düşünıyorum ?=

bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok ki
zaten düğün tarihiniz belli
arayıp nişanlınıza düğün tarihimiz çoktan belli oldu
nikah da aynı anda kıyılsın istiyorum
gidip başvurumuzu yapsak artık diyeceksin

bu konu için ailelerin araya girmesini beklemeye gerek yok
3 ay sonra eşin olacak bu insan
bu çekinliğinizi yavaş yavaş atın artık bence

kız insan nişanlısından çekinir mi kendin ol evcilik oynamıcanız sabırsız bi insansan bilsin sımarıksan ne bileyim ağır başlıysan bilsin kendin ol cnm sor hiç çekinme kocan olacak o senin ve onu seviyorsunki bir an önce bazı şeylerin kesinleşmesini istiyorsun bence sor konuş cnm:16:

kız insan nişanlısından çekinir mi kendin ol evcilik oynamıcanız sabırsız bi insansan bilsin sımarıksan ne bileyim ağır başlıysan bilsin kendin ol cnm sor hiç çekinme kocan olacak o senin ve onu seviyorsunki bir an önce bazı şeylerin kesinleşmesini istiyorsun bence sor konuş cnm:16:

evet haklısınız sorucam kesnlklee

evet seviyorum :) :) ama ne bliyim beni biliyor zatn kendiside ailesi de :) ben daha hareketli ve atiğğim :D bupazar kaynanamlara gitcz pazartsde izmite gelck blşmya knşcm ya ayoksa kafayı yıcm size ayrıntılarıo anlatrım :)

Back