Kızlar düğüne yakın zamanda birazda olsa kılo vermek için neler yaptınız paylaşınacil

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
kızlar düğünüme 2 ay var ama br türlü diyet yapamıyorum dikkatde edemıorm yaa bana öneri versenize yapanlar varmı bişiler ben öyle az buçk kılosu olan biride değilim hadi yardım edin gelincikler kilolu gelinlere :) tamam tığ gibide olamam ama diyet uygulaymazsam bile nasl zayflarım yaa nelere dikkat etmeliyim bu aralar stresliyimde o da bana ters etki yapıor bazen hadiii fikirler aksın benm gibi durumda olanlarda faydalansın kızlarrr

yediklerinize dikkat etmeden diyet ve spor yapmadan nasıl kilo verebilirsiniz ki? nasıl bir öneri bekliyorsunuz ya da inanın merak ettim. kilo vermenin yolu kesinlikle spor ve diyetten geçer. umarım düğününüze kadar istediğiniz kiloya ulaşırsınız. mutluluklar... :)

Bende geçen sene Temmuzda evlendim. 56-57 arasında gidip geliyordum ta ki düğünden 1 ay öncesine kadar. Sonra öğle yemeklerinde sadece çorba içmeye başladım. Akşamları da abartmadan, atıştırma usulü yedim (canım istemiyordu). Evlendiğimde 49 kiloydum. Ama belirtmem gerekir ki bu istem dışı verilen bir kiloydu. Evlilik hazırlığının yarattığı koşturmadan ileri gelen.

Ben sözlendiğimde 101 kiloydum, ocakta sözlenmiştim..
O zamandan beri diyetteyim, şu an 84,2 kg oldum.. Kolay gitmiyo kilolar malesef..

52 bedenden 44 bedene düştüm.. (Yalan olmasın 44 biraz dar gelebiliyor, 46 da büyük geliyor :))

Haziranın sonunda düğünüm var ve ben en azından 4 kg daha vermek istiyorum..
Aç mı kalsam napsam bilemiyorum...

Son düzenleme:
Ben sözlendiğimde 101 kiloydum, ocakta sözlenmiştim..
O zamandan beri diyetteyim, şu an 84,2 kg oldum.. Kolay gitmiyo kilolar malesef..

52 bedenden 44 bedene düştüm.. (Yalan olmasın 44 biraz dar gelebiliyor, 46 da büyük geliyor :))

Haziranın sonunda düğünüm var ve ben en azından 4 kg daha vermek istiyorum..
Aç mı kalsam napsam bilemiyorum...

canım ya çok iyi vermişin valla hayran kaldm :) tbrk ederim aynen devam et belki dahada fazla verirsin diyet grupları var onlara katıl ben katıldm gayet motive oldm bnde 86.5 cnm ama vermem lazm ağustoısta benm düğünmde br ay sonra gelnlk dktrcem çok gzl gelnliğini paylaşsana eğer hazrsa çok merk ettm ayrıca modelde arıom zten kılodan ötürü

canım ya çok iyi vermişin valla hayran kaldm :) tbrk ederim aynen devam et belki dahada fazla verirsin diyet grupları var onlara katıl ben katıldm gayet motive oldm bnde 86.5 cnm ama vermem lazm ağustoısta benm düğünmde br ay sonra gelnlk dktrcem çok gzl gelnliğini paylaşsana eğer hazrsa çok merk ettm ayrıca modelde arıom zten kılodan ötürü

Darısı başına olsun inşallah.. Boyun kaç? Benimki 170cm.

29 haziranda düğünüm var ama gelinlik yok daha :KK43:
Çok stresliyim..

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/534372-bi-akil-verin-lutfen.html

Bu konuda bi gelinlik paylaştım çok hoşuma gitti, tesettürlü hali nasıl olur bilemiyorum.. Vücut hatlarım resimdeki bayan gibi.
Eğer uygun bişe bulamazsak bunu diktirmeyi planlıyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Büyük beden olmak çok zor :KK43:

amin çok zor eevet okudum demn o konuyu çok geç zmanda olmş ama buluunur yada dikerler o model zor olur gibime geldi benim nedense göğüs kısmı çok açık çünki
artık gelnlkçinn kabilıyetne kalmş erkk tarafı nedn bu kadr geç kaldı pekii demedilermi gidelm gelinlk bakmaya başlayalm die ne kadr zor :KK43: umarm bnde kılo veririm

yemeklerin yanında yarım yağlı yoğurt ve salata yiyin. mesela sebzeyle yoğurt, etle salata ama mümkünse ikisinden de yiyin.. bol bol ılık su için barsaklarınızın ne kadar çalıştığını göreceksiniz... dikkat etmek ve düzenli yemek şart ben de yapamıyorum ama fikir vereyim bari :)) benim de kısa sürem kaldı :s

kızlar kilonuz değişiyorsa bence gelinlik diktirmeyin :s ben artık son anda gidip deneyip kiralıycam :s çünkü kilom değişmese bile şişliklerim oluyor hele zaten adana sıcağında nasıl giyicem o gelinliği çok meraklardayım :s:s

yapıorm kızlar gelnliği daraltıor ki glenlkçiler zten provalrda artık nekdar verebilirsem :) en son provya akadar

korseli gelinlikse çok sorun olmaz da her provaya ayrı kiloyla gitmek acayip geliyor bana şimdi :KK70: zaten ben öyle sıkıya gelemem elli kere git orayı düzelt burayı kestir falan :)

öylede cnaım yumurta bşieye dayanınca öyle olcak mecbur sıkıyada gelcez ne yapalım bende öyle enazından :/

slm canım benimde düğünüme 2 ay kaldı bende zayıflamak istiyorum ama kilo vermem durdu gitmior bitulu:KK14:

sen gene ii vermişin tickerine göre yaaa devamlı saalta çorba ve çavdar ekmeği ye sadce zyflatıcı metobolizmyaı hızlndırııcı çaylar al aktardan iç

X