• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar düğün resimlerimin devamı burada !! ( 17/ 07/ 2009 )

mulbery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
232
10
96
40
İzmir
5 yıllık bir birliktelik ve mutlu son :1hug: mükemmel bir duyguymuş ... bizim düğün kız tarafında ve erkek tarafında oldu.kız tarafında aynı akşam düğün daha sonra kına yakıldı.4 gün sonra manisanın bir ilçesinde kır düğünü.çok şükür ikiside mükemmel geçti.hala foto bakıp cd izleyip tekrar tekrar yaşamak istediğim anlar...Darısı tüm evlenicek arkadaşların başına diyorum.

not:

arkadaşlar resimler biraz küçük görünebilir.profilimdeki albümden daha büyük görebilirsiniz

Eklentiler

• $DSC02727.jpg
    $DSC02727.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 105
  • $6610_120935039014_567929014_2259894_783625_n[1].jpg
    $6610_120935039014_567929014_2259894_783625_n[1].jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 104
  • $6610_120933209014_567929014_2259872_2749217_n[1].jpg
    $6610_120933209014_567929014_2259872_2749217_n[1].jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $DSC02663.jpg
    $DSC02663.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 100
  • $DSC02689.jpg
    $DSC02689.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
canım çok güzel olmuşun
ankarada bir yere benzettim düğününün yapılan yeri ama manisa diye yazını okuyunca çok şaşırdım
Allah mesut bahtiyar etsin canım

Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah. benim düğünümde 17/07/2010 olacak nasipse:))

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için...evet manisa salihlide ama güzel yemyeşil bi yer.düğünü olacak arkadaşıma mutluluklar şimdiden 17 temmuz 2010 evlilik yıldönümü olucak artık bizim için. ( çocuk düşünemiyoruz henüz ama 5 çok fazla :))

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için...evet manisa salihlide ama güzel yemyeşil bi yer.düğünü olacak arkadaşıma mutluluklar şimdiden 17 temmuz 2010 evlilik yıldönümü olucak artık bizim için. ( çocuk düşünemiyoruz henüz ama 5 çok fazla :))

saLihLide azakLara benzettim ama narLıbahce de oLabiLir kararsızım kaydirigubbakcemile3
mutLuLukLar diLiyorum.

salihli narlıbahçe canım sanırım manisalısın sende albümde yorum yapmışsın msj sayım yeterli olmadığı için cevap veremedim orası da Lidya hotel.eşimin işten izin olmadığı için orda kaldık ama sevdim gerçekten çok konforlu bi yer.iyi dileklerin için teşekkürler canım..aynı zamanda meslektaşız galiba?

salihli narlıbahçe canım sanırım manisalısın sende albümde yorum yapmışsın msj sayım yeterli olmadığı için cevap veremedim orası da Lidya hotel.eşimin işten izin olmadığı için orda kaldık ama sevdim gerçekten çok konforlu bi yer.iyi dileklerin için teşekkürler canım..aynı zamanda meslektaşız galiba?

saLihLiLiyim sekerim.
evet cok güzeL bir oteL.dügünümü bende orda istemistim ama fiyatta anLasamayınca kaLdı.
aynı zamanda bende ögretmenim. saLihLidenmisin yoksa saLihLidemi yasıyosun artık?

Eşim Salihlili,ben Edirneliyim.ama Manisa merkezde oturuyoruz iş dolayısyla.Salihliye haftasonları eşimin ailesine geliyoruz.Seviyorum orayı güzel bi yer.Sizin düğün oldumu? Lidya öyle gerçekten.bizimde balayı suiti diye ödendi ücret ama bizi dubleks bi daireye yerleştirdiler.Napıcaksak sanki 5 kişi kalıcaz :) fiyata dahil olan hizmetlerde yapılmadı ama ben yinede sevdim orayı.Düğünün olmadıysa Narlıbahçe gerçekten harika kır düğünü için..

mrb cnm.mutluluklar dilerim çok yakışmışsınız birbirinize.bende salihliliyim.balayı için lidya otelde kalcaz ama tavsiye edermisin balayı suiti 300 lira dediler kararsızım.bu arada meslektaşız bende öğretmenm.

Eşim Salihlili,ben Edirneliyim.ama Manisa merkezde oturuyoruz iş dolayısyla.Salihliye haftasonları eşimin ailesine geliyoruz.Seviyorum orayı güzel bi yer.Sizin düğün oldumu? Lidya öyle gerçekten.bizimde balayı suiti diye ödendi ücret ama bizi dubleks bi daireye yerleştirdiler.Napıcaksak sanki 5 kişi kalıcaz :) fiyata dahil olan hizmetlerde yapılmadı ama ben yinede sevdim orayı.Düğünün olmadıysa Narlıbahçe gerçekten harika kır düğünü için..

yok canım bizim dügünümüz daha oLmadı. 1agustosta gündüz saLihLide nikahım oLup aksam denizLide egLencesi oLacak. narLıbahce cok güzeL bi mekan ama gündüz icin ideaL degiL.heLe ki agustos sıcagı icin hic degiL.biz yeni acıLan egemaxın dügün saLonunu tuttuk. kursunLu yoLuna dönerken azakLarın yanında.
Lidya oteL daha yeni buraLarda. hizmet konusunda söyLedikLerini yerine getirmemeLeri hos oLmamıs. ama neyseki iki gönüL birdi.gerisi teferruat opuyorumnanaktan

çok teşekkürler duygu arkadaşım lidya güzel bir hotel kayınpederim sürpriz olarak balayı suiti olarak diye anlaşmış.biz narlıbahçede düğünden sonra gittik bize oda arızalı sizi dubleks daireye alalım dediler.bizde zaten yorgunluk falan bişey demedik..balayı suiti daha özenliymiş tabii cibinlik falan.ayrıca sabah odaya kahvaltı getirmeleri gerekiyordu ama bize hiçbirşey gelmedi.biz indik.böyle canım sonra kayınpederim laf arasında anlayınca çok üzüldü ve sinirlendi bizde tabii.hatta şikayetimizi dile getirmiş.baştan herşeyi konuşun derim.Bu arada ben ingilizce öğretmeniyim edirneliyim eş durumundan geldim buraya.şimdiden Mutluluklar diliyorum...herşey gönlünüzce olur umarım..

b3bish şimdiden Mutluluklar ..Umarım herşey güzel geçer.bizim düğün gündüz olmadı ama narlıbahçe'de gece oldu. Ama stüdyo fotoğrafı istemedik albüm için o yüzden bi kaç yere gidip açık mekanda çekildi.düğün yerine de uğramıştık çekim yapılırken.tavsiye ediyorum dış mekan foto daha hoş ve doğal oluyor stüdyoya göre.

Back