kızlar düğün resimlerim !!

İçten mesajlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.nem arkadaşım eşimin damatlığı gerçekten problem oldu ben 3.giydiğim gelinliği aldım .eşime çok zor bulduk bedenden dolayı :) Damatlığı manisadan Sarar mağazasından aldık.takımı bulduk ordan gömlekle kombine ettik.gömleğin kendisinden yaka kısmında siyah şerit var üzerindede düğme gibi taş vardı.ceketede küçük bir çicek vermişlerdi gelinlikle beraber onu taktık.ama çok hoşumuza gitti.yelekli damatlıklardan daha şık duruyor.

canım çok güzel gelin olmuşsun bir ömür boyu mutluluklar

cnmm acaip begendim yelekli istemiyoruz bizde hatta nişanlıma resminizi gösterdim oda cidden çok begendi sade ve acaip şık demek sarardan aldınız..gitsek bulabilirmiyiz o gömlekin falan adı neyki..bide boynundaki o siyah taşlı papyon gibi olan gömlekle birliktemi oluyorrr ay inş bulurus ya çok ama çok begendimmmmmmmma.s.

Umarım bulursunuz canım bizim aldığımız Sarar öyle çok büyük bi yer deildi.yelekli takımlar olmayınca eşime satıcı bu gömleği çıkardı başta bize biraz tuhaf geldi taşı falan var die ama şık durdu.siyah şerit gömleğin kendisinden var taşıda öyle.ama takıp çıkarılabiliyor broş gibi yani iğnesi var takmak için.gömleğin düğmeleri boyuncada şerit şeklinde kumaş geçiyor. öyle çok pahalıda değildi hepsine sanırım 300 civarı verdik.Hangi ilde yaşıyorsunuz.bence Sarar mağazasına gidip sorarsanız bulabilirsiniz.Gömlekte Sarar Turquality yazıyor canım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

canımm çok yakışmışsınız allah bir yastıkta kocatsın inşallah ömür boyu mutluluklar dilerimmmopuyorumnanaktan

çok hoş olmuşsun cnm ama rujun kırmızı sanırım direk dikkatimi o çekti sanki başka renk olsaydı daha iyi olurmuş:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…