• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar duanıza ihtiyacım var

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
merhaba arkadaşlar.
biçoğunuz beni konumdanda bilirler..
evet büyük gün geldi 8 aralık perşembe günü mahkemem var ve duaya çok ihtiyacım var.
artık bitsin istiyorum nolur bana dua edermisiniz mahkemem sonuçlansın artık:5:

merhabalar canım allah sana yardım etsin inşallah sonucu senin istediğin gibi olur dualarım seninle:1:

Allah yardımcın olsun ...istediğin gibi en kısa zamanda sonuçlanır inş...dualarım seninle yavrumm...benimde kızım senin gibi mahkeme günü bekliyor sana ve senin gibi tüm kadınlara şans diliyorum....

hepinize çok teşekkür ederim hepinizden ayrı ayrı Allahım razı olsun .. inşş biter bitsin hepinize yemek ısmarlıyacağım :3:

Son düzenleme:
Canım yarın büyük günnn...Sakın moralini bozma dimdik git...O seni güçlü görsün...O yıkılsın...Allahım yardımcın olsun tatlım...Yanındayız unutma..

Canım bugün büyük gündü.Umarım herşey yolundadır...Nasıl bir ruh hali içerisindesin tahmin edebiliyorum tatlım.Gelişmelerden haberdar et canım...Dualarımız seninle...

Canım nasıl geçti mahkemen iyimisin tatlım? İnan bugün hep aklımdaydın...

Ewt bende merak ettim inşallah iyi bir sonuçla çıkmışsındır o duruşmanın kapısından. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..

Back