Göz Çevresi Bakımı kızlar dr.murad göz kremi hakkında acil yardım...

SULT@N

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
462
45
36
slm arkadaşlar yaşım 22 göz çevrem mimik çizgileriyle dolu ve bu durum beni çok rahatsız ediyo.. normalde murad gibi pahalı kremleri alabilcek durumda değilim ama artık bu durumu çok kafaya takmaya başladım ve taksitlede olsa iyi bi bakım kremi almaya karar verdim..
sizden ricam murad göz çevresi kremi kullananlar varsa tecrübelerinizi benimle paylaşmanız.. o kadar para verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum:KK43: bide yaşıma en uygun serisi hangisi onuda merak ediyorum.. bilgilendirebilirseniz sevinirim..
şimdiden teşekkürler..:enbuyukkk:

ben kullanıyorum cnm..1 haftayı geçti sanırım...benim sıkıntım morluk ve kırışıklık.morlukları bayağı hafiflettiğini söyleyebilirim bugün bir arkadaş kırışıklıkların açılmış dedi....

ben de 175liraya c vitaminli olan gözçevresini aldım evet morluklar halkadan hare şekline geçti ilk kez bir kremden sonuç alacagım galiba !!!!

ben de 175liraya c vitaminli olan gözçevresini aldım evet morluklar halkadan hare şekline geçti ilk kez bir kremden sonuç alacagım galiba !!!!

ben de aynısını kullanıyorum ama yanında yeşil seriden renewing eye cream ide kullanıyorum böyle daha etkili olduğunu söylediler.....ama bakalım uzun vadede ne kadar işe yarar....görücez inşallah.

kızlar çok teşekkür ederim bende yaşımdan dolayı c vitaminli serisinin uygun olduğunu düşünmüştüm zaten ama inşallah mimik kırışıklıkları içinde etkilidir..

X