• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar!dövmem nasıl sizce!

• Konu Sahibi Konu Sahibi adaalize
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle kullan canım :))

dövmenin modeli güzelde ben dövmelerden nefret ediyorum çok itici geliyo bana
modelini beğenmene sevindim tesk. edrim.bende faslasını sevmem mesala.. kibar bi şekil olduğu için ve cok da görünmeyecek bi yerde olduğu için yaptırdım...a.s

güle güle kullan:teytey:
tam bir bel deseni bulmuşsun çok beğendim a.s.

güle güle kullan. bel dövmelerine bayılırım ama cesaret edemem:)) seni kutluyorum ayrıca cesaret işidir bu yinede.

güle güle kullan. bel dövmelerine bayılırım ama cesaret edemem:)) seni kutluyorum ayrıca cesaret işidir bu yinede.
sağol tatlım.. bende uuuzzzzuuuun bi düşünme süresinden gectim...pek de kolay olmadı yani:bbo:

guzel gorunuyor..
acımadı mı yaa ..:1shok:

daha yeni yaptırdığına göre şu sıralar bakımına çok dikkat etmelisin yerimseniben

güle güle kullan canım ama biraz sıradan gibi geldi....

güle güle kullan modeli cok hoş

güle güle kullan canım ama biraz sıradan gibi geldi....
tatlım tribal modeller birbiine benziyor aslında ama benimki biras daha farklı diğerlerine göre.. yani bölge bel olunca cok fasla farklı secenek olmuyo...:yerimseniben

daha yeni yaptırdığına göre şu sıralar bakımına çok dikkat etmelisin yerimseniben
evet tatlım bepanten krem kullanıyorum hafta sonu gidip kontrol ettiricem.. çünkü boyanın aktığı yerler var... son rütuslar yani!yerimseniben

Çok hoş olmuş bence:asigim:
Ama bişeyi merak ettim eşin ne dedi:jeyyar:

tribal bir desen çok hoş. üstten veya alttan uzantı yapabilirsin çok seksi olur.sadece bir tavsiye:)

Back