- Konu Sahibi ozlemkurul
Kızlar selam,bir iki aydır kıyafetlerimde ufak delikler görüyodum ara ara ama yıkarken makinada olmuştur ya da giyerken fermuara sıkışmıştır gibi tezlerde bulunuyodum fakat son günlerde sık sık olmaya başlayınca şüphelenmeye başladımCADIARZUkime sorduysam güvedir dediler,çok panik oldum,daha önce hiç böyle bişiy gelmemişti başıma,öncelikle dolabımı araştırdım ama onlardan bi ize rastlamadım,netten araştırdım ama beni tatmin edicek bilgilendirecek bişiye ratlamadım sadece naftalin olayını biliyorum,çevremden duyardım hep,ertesi günü paket paket naftalin aldım ve dolabımın dört bi köşesine yerleştirdim,lanet şeyler biz bayanların en değer verdikleri şeylerine kasdediyolar,bi de küfür eder gibi yeni aldığım bluzlarımda delikler var,bi bluzumda tam 3 delik var yan yana ,hemde simetrik bi şekilde yemiş,sadece 2 kere giymiştim,görünce sinirimden kudurdum:1shok:üstelik yünlüleri dahada çok severlermiş,korkudan kazaklarıma bakamıyorum bile:çok üzgünüm:napıcamı bilemiyorum yaa,kızlar lütfen bu konu hakkında bi bilgiye sahipsinizdir,annelerinizden büyüklerinizden duyduğunuz bi formül vardır elbet,benimle nolur paylaşın,çünkü gerçekten çok illet bi durum,bu güve belasının kesin bi çözümü varmı:uhm:dolabımı ara ara açık bırakıp havalandırıyorum acaba doğrumu yapıyorum:uhm:çok çaresiz kaldım lütfen yardııımm:
Son düzenleme: