Bebek Beslenmesi kızlar, doktorunuz böyle bir şey istedi mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
az önce doktorun yanından çıktık. bebeğim 5 aylık olunca kan ilacı vermek için kan testi yapılacağını ve bu sebeple geceden aç getirmemi söyledi. geceden saat 11' e kadar aç bırakırsam ağlamaktan mahvolur yavrum, nasıl dayansın değil mi ama. sizin doktorlunuz da böyle bir şey istedi mi?

hayır..dırek kan ılacını 5.ayda tahlılsız verıyor saglık ocagı..
ama 9.ayda kan tahlılı yaptılar nasıl sevıyede dıye..ama aç gelmesını ıstemedıler...

bizim doktorumuzda test falan istemedi 4. aydan sonra kan ilacına başla dedi.ilk 4 ay anne sütündeki demir yeterli oluyormuş sonradan takviye yapmak gerekliymiş.4. ve 5. aylarda haftada 3 gün 8 damla vermen yeterli.6. aydan sonra günlük 8 damla önerdi.kan testi yapmıcakmısınız diye sorduğumda gerek yok dedi.bu doktorların hepsi ayrı konuşuyor bende sinir oluyorum bu duruma.ama 5 aylık bebiş o kadar aç kalamaz.saçmalık bence.ilk kez duyuyorum.illa ki aç kalması gerekirse bence tahlile gitmeden 4-5 saat önce beslemen yeterli.bebiş o kadar süre aç kalamaz.yazık ona(

Canım bebek geceden aç bırakılmaz. Şekeri düşer Allah korusun.
Kandaki demir tahlilini tok karınla alınan kanla bile yapıyorlar.
Ben bunu laboratura sormuştum.
Diyelimki sabah 6da beslediniz ve bir sonraki beslenmesi 9da bu durumda 9da kan verip hemen sonra besleyebilirsiniz.

ben sağlık personeliyim..kesinlikle demir bakılması için aç gelmeye gerek yok.doktorunuz belki demir ile beraber açlık kan şekeri filan baktıracaktır.bunu iyice öğrenip o şekilde götürün çocuğunuzu..geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…