• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doktora gittim ve hamileymm

didossssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
140
5
26
Kocaeli
Kızlar yüzyılda ahmet esmer beye gittm ve çok çok iyi i doktor karnımdan baktı ve 7 haftalık hamileyim kalp atışınıda duuyduk meleğimin 2 hafta sonra tekrar çağırdı yarında tahlil için kan vericem.. :)

Kızlar yüzyılda ahmet esmer beye gittm ve çok çok iyi i doktor karnımdan baktı ve 7 haftalık hamileyim kalp atışınıda duuyduk meleğimin 2 hafta sonra tekrar çağırdı yarında tahlil için kan vericem.. :)

gözünaydin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim insalalh kucagina almyida nasip eder insalalh:16::16::16::16:

Hayirli olsun canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip Etsin ins... Karnimdan bakdi derken yani ultrasonu karnindanmi bakdi ? Cünki Erken donemde vajinal bakiyorlar yoksa gorunmuyormus

allah analı babalı büyütmeyi sağ salim sağlıklı bı evlat kollarına vermeyi nasip eder inş.Bizede bildiklerini yaz ki bizde seninle aynı duyguyu paylaşayı nasip etsin canaballah.cevabınıu bekliyorum

allah analı babalı büyütmeyi sağ salim sağlıklı bı evlat kollarına vermeyi nasip eder inş.Bizede bildiklerini yaz ki bizde seninle aynı duyguyu paylaşayı nasip etsin canaballah.cevabınıu bekliyorum

Sağol canım bnm inş. 21 aralıkta tekrar gittiğimde gene yazıcam çok mutluyum yaa :) İnş bu mutluluğum devam eder

canımmm ıstanbul yüzyıl mı qıttıqın yer tedavı falan oldunmu

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.bebiş haberi bekliyoeum inşaallah bu ay bende alırım.ilki düşük olmuştu çünki.selda hanım iyi bir dr tavsiye ederim.bebeklerinzi tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşaallah

tatlım 7/12 de gittiğimde 4 haftalık demişti. şimdi yeni bir dr a gideceğim medilife selda hanım 21 12 yi iple çekiyorum acaba kalbi oluştumu ...

Oluşur belki canım ama bazen duyulmuyor net 9 haftalıkken tam olarak net duyuluyo bnmkide 10 haftalık duydukk cnm Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..

Back