- Konu Sahibi didossssss
Kızlar yüzyılda ahmet esmer beye gittm ve çok çok iyi i doktor karnımdan baktı ve 7 haftalık hamileyim kalp atışınıda duuyduk meleğimin 2 hafta sonra tekrar çağırdı yarında tahlil için kan vericem.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim senin adına tebrikler ilk bebeğinmi bekliyomuydunuz
Kızlar yüzyılda ahmet esmer beye gittm ve çok çok iyi i doktor karnımdan baktı ve 7 haftalık hamileyim kalp atışınıda duuyduk meleğimin 2 hafta sonra tekrar çağırdı yarında tahlil için kan vericem.. :)
hayirli olsun canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin ins... Karnimdan bakdi derken yani ultrasonu karnindanmi bakdi ? Cünki erken donemde vajinal bakiyorlar yoksa gorunmuyormus
canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın allahın iziniylee
allah analı babalı büyütmeyi sağ salim sağlıklı bı evlat kollarına vermeyi nasip eder inş.Bizede bildiklerini yaz ki bizde seninle aynı duyguyu paylaşayı nasip etsin canaballah.cevabınıu bekliyorum
Çok sağol haytm inş yaa çok korkuyorm hala ama inş bebişimi kucağıma alıcam 21 aralıkta gene gidicem bakalım ne dicek
Hayırlı olsun canım ,
bende hamile olduğumu yeni öğrendim sayuılır.. 2. Kontrole bende 21 aralıkda gideceğim :)
mutlu haberlerini bekliyoruz canım benim yaa korkmaa inşallah sağlıklı haberlerini alırızzz
aa Cnm ya ilk kontrolde ne dedi kaç haftalıkmış 21 aralıkta yazarsn :) Hbrni bklyorm
canımmm ıstanbul yüzyıl mı qıttıqın yer tedavı falan oldunmu
tatlım 7/12 de gittiğimde 4 haftalık demişti. şimdi yeni bir dr a gideceğim medilife selda hanım 21 12 yi iple çekiyorum acaba kalbi oluştumu ...