• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kizlar doğuruyor muyum acaba bi bakin noluuur:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nurcefa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
594
315
103
35
Merhaba kizlar, 37+0 haftalik hamileyim şu ana kadar sancim vs olmadi cok şükür bugun biraz garip hissediyorum sanki alttan bi hava sıkışması var zorluyo agri gibi degil ara ara bebek harekt ettikce sanki alttan bi sey cikacak gibu hussediyorum.Ilk dogumum olacak insallah kizim olacak.Daha erken degil mi ne dersiniz tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var.Bide afedersiniz cok fazla gazli oldum ölüyorum gaz samcisindan herkes sıkışıp uyanir beni gaz uyandiriyor 9 aydir rrzil oluyorum arada istemsiz cikiyo gaz sizinde boylr sorunlaris olmus muydu

Bebegin yerleşiyor olabilir genelde ilk doğumlarda bebek 2 hafta öncesinde yerleşmeye başlar ama yine de emin olmak istiyorsan bor doktora git nstye bağlasinlar

Sn ayda okuyor bı tarz şeyler anormal bşey değil içim rahay değl dyrsanz dktora gidin

Bebegin yerleşiyor olabilir genelde ilk doğumlarda bebek 2 hafta öncesinde yerleşmeye başlar ama yine de emin olmak istiyorsan bor doktora git nstye bağlasinlar
Yarin gitcem insallah rapor alip dogum iznime ayrilcam cunku:(dogumdan o kadar cok korkuyorum ki sonunu kizimi dusunemuyorum bile :(

37 haftada alttn bakmazlar kasp mı kz su kesesini patltsın doktr sonçta biliyrdu nasıl olduğunu bu dönm çok konşan olr korkacak hç bişey yok inan bna o sancıyı çekşyrsun ki anne oldğunu ne kadar sıkıntınn daha baştan seni bekledğini anlıyorsun inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınz:KK46:

Yarin gitcem insallah rapor alip dogum iznime ayrilcam cunku:KK43:dogumdan o kadar cok korkuyorum ki sonunu kizimi dusunemuyorum bile :KK43:
Rahat ol stres yapma doğumda en sıkıntı kişinin stresi inan ki bak netten araştır doğru nefes alma teknikleri sakin ve doğru nefesle çok rahat yapabilirsin.

Hiç belli olmaz canım ne kalmış doğuma ben 36 haftalikken suyum geldi sen temizliğini falan yap..ben de ne olur ne olmaz temizligimi yapiyim dedim banyoya girdim nisanım geldi..Sağlıklı dogumlar..

Rahat ol stres yapma doğumda en sıkıntı kişinin stresi inan ki bak netten araştır doğru nefes alma teknikleri sakin ve doğru nefesle çok rahat yapabilirsin.
Insallah Canim sezeryani bile dusunuyorum korkudan o kadar geceleri uyuyamuyorum hep dusun dusun

Hiç belli olmaz canım ne kalmış doğuma ben 36 haftalikken suyum geldi sen temizliğini falan yap..ben de ne olur ne olmaz temizligimi yapiyim dedim banyoya girdim nisanım geldi..Sağlıklı dogumlar..
36 hafta cok erkenmis ama dogum tabi belli de olmaz :(Her gun dus alip temizliyorum jiletle insallah doguma gidecegim gunde temiz gidebilirum

Normal duruyor istersen yine bi doktoruna telefon aç.

Allah yardimcin olsun normal dogum istiyorsan korkmayacaksin cesaretli olacaksin canim.

Insallah Canim sezeryani bile dusunuyorum korkudan o kadar geceleri uyuyamuyorum hep dusun dusun
Ya Sezer yan olmasi gerektiği durumda şart ama herhangi bir sıkıntı yoksa normal doğum en iyisi doğumdan hemen sonra ayaklana biliyorsun sezeryanda 1 ay ayağa kalkınca bile sıkıntı.

O
36 hafta cok erkenmis ama dogum tabi belli de olmaz :KK43:Her gun dus alip temizliyorum jiletle insallah doguma gidecegim gunde temiz gidebilirum[/QUOTfilmlerde olduğu gbi aniden ağrın olmuyor 12 de gece suym geldi 10da dğum yptm 2.de sabahtan ağrılarm yavaş yavş başladı gece 2 de dğum yptım o srada bnyo yptım oturamdğm için evmi toprladm gttm sakin ol yetr

Back