Merhaba kizlar, 37+0 haftalik hamileyim şu ana kadar sancim vs olmadi cok şükür bugun biraz garip hissediyorum sanki alttan bi hava sıkışması var zorluyo agri gibi degil ara ara bebek harekt ettikce sanki alttan bi sey cikacak gibu hussediyorum.Ilk dogumum olacak insallah kizim olacak.Daha erken degil mi ne dersiniz tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var.Bide afedersiniz cok fazla gazli oldum ölüyorum gaz samcisindan herkes sıkışıp uyanir beni gaz uyandiriyor 9 aydir rrzil oluyorum arada istemsiz cikiyo gaz sizinde boylr sorunlaris olmus muydu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Kizlar doğuruyor muyum acaba bi bakin noluuur:(
- Konu Sahibi Nurcefa
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Yok evet onlarin hic biri daha vardir degil mi hic hazir degilim zaten (Normal bunlar, daha suyun nişanın ortada yok sancı da yok,bebek büyük ve aşağıya baskı yapıyo olan bu
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
Yarin gitcem insallah rapor alip dogum iznime ayrilcam cunkudogumdan o kadar cok korkuyorum ki sonunu kizimi dusunemuyorum bileBebegin yerleşiyor olabilir genelde ilk doğumlarda bebek 2 hafta öncesinde yerleşmeye başlar ama yine de emin olmak istiyorsan bor doktora git nstye bağlasinlar
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
Rahat ol doğum başlamş olsa brda değil hastnede olrdun o derece diyim snaBebegin yerleşiyor olabilir genelde ilk doğumlarda bebek 2 hafta öncesinde yerleşmeye başlar ama yine de emin olmak istiyorsan bor doktora git nstye bağlasinlar
Yarin kontrole gitcem insallah korkuyorum alttan muayeneyle su krsesini patlatir fln her sey dpgal olsun istiyorum cunkuSn ayda okuyor bı tarz şeyler anormal bşey değil içim rahay değl dyrsanz dktora gidin
Amanin:))) insallah temizlik yapacak kadar zaman verir banaRahat ol doğum başlamş olsa brda değil hastnede olrdun o derece diyim sna
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
37 haftada alttn bakmazlar kasp mı kz su kesesini patltsın doktr sonçta biliyrdu nasıl olduğunu bu dönm çok konşan olr korkacak hç bişey yok inan bna o sancıyı çekşyrsun ki anne oldğunu ne kadar sıkıntınn daha baştan seni bekledğini anlıyorsun inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınz
- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
Rahat ol stres yapma doğumda en sıkıntı kişinin stresi inan ki bak netten araştır doğru nefes alma teknikleri sakin ve doğru nefesle çok rahat yapabilirsin.Yarin gitcem insallah rapor alip dogum iznime ayrilcam cunkudogumdan o kadar cok korkuyorum ki sonunu kizimi dusunemuyorum bile
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
Ebe bana kızımda nişan 1 hafta önce gelir demişti öylede olduHiç belli olmaz canım ne kalmış doğuma ben 36 haftalikken suyum geldi sen temizliğini falan yap..ben de ne olur ne olmaz temizligimi yapiyim dedim banyoya girdim nisanım geldi..Sağlıklı dogumlar..
Insallah Canim sezeryani bile dusunuyorum korkudan o kadar geceleri uyuyamuyorum hep dusun dusunRahat ol stres yapma doğumda en sıkıntı kişinin stresi inan ki bak netten araştır doğru nefes alma teknikleri sakin ve doğru nefesle çok rahat yapabilirsin.
36 hafta cok erkenmis ama dogum tabi belli de olmaz Her gun dus alip temizliyorum jiletle insallah doguma gidecegim gunde temiz gidebilirumHiç belli olmaz canım ne kalmış doğuma ben 36 haftalikken suyum geldi sen temizliğini falan yap..ben de ne olur ne olmaz temizligimi yapiyim dedim banyoya girdim nisanım geldi..Sağlıklı dogumlar..
Nisan gelince gitmediniz mi doguma yani 1 hafta sonra mi gitmek lazimEbe bana kızımda nişan 1 hafta önce gelir demişti öylede oldu
- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
Ya Sezer yan olmasi gerektiği durumda şart ama herhangi bir sıkıntı yoksa normal doğum en iyisi doğumdan hemen sonra ayaklana biliyorsun sezeryanda 1 ay ayağa kalkınca bile sıkıntı.Insallah Canim sezeryani bile dusunuyorum korkudan o kadar geceleri uyuyamuyorum hep dusun dusun
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
O
36 hafta cok erkenmis ama dogum tabi belli de olmaz Her gun dus alip temizliyorum jiletle insallah doguma gidecegim gunde temiz gidebilirum[/QUOTfilmlerde olduğu gbi aniden ağrın olmuyor 12 de gece suym geldi 10da dğum yptm 2.de sabahtan ağrılarm yavaş yavş başladı gece 2 de dğum yptım o srada bnyo yptım oturamdğm için evmi toprladm gttm sakin ol yetr