Kızlar doğumdan sonra hemen regl olan varmı?

susaden

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
546
7
318
46
Ankara
kızlar 48 gün oldu doğum yapalı ve hemen regl oldum çok erken oldum sanırım .benim kadar erken olan varmı

ben doğumdan sonra 10 gün kadar kanama yaşdım.sonra ara ara lekelenmelerim oldu benim..
40ım çıktı temizlendim,akşamına adet oldum..
pek düzenli gitti benimde.
anlayamadığım sen neden sinir oldunki..rahminin toparlandığına delalet bu durum..

benm 50 gün sürdü lohusalığım ve kızım suan 4 aylık ve 5 kere adet oldum ben normaldir seninki merak etme canım

benim kırkım çıktı 5 gün sonra adet oldum.çok aşırı kanamam oldu doktora bile gittim bu yüzden. doktor güldü normal dedi:)

Kızlar benimde 40 ım cıkmadı ama 35.günümde regl oldum.acaba bu durum normalmi yoksa baska bi nedenden dolayımı kanamam var..dogumdan sonra akıntılarım olmustu ama sonra gecer gibi oldu tam bitti derken afedersiniz..kırmızı normal adet gibi geldi su andada hastayım..bi bilen varsa lütfen yazsın.teşekkürler

ben bugün kontrole gittim..
bende 40 ımdan sonra adet oldum.
doktor çok iyi, yumurtalıklar hemen çalışmaya başlamış dedi..
bence güzel birşey..
kafana takma canım..

kızlar ben doğum yapalı 2 ay oldu hala kanamam var iki kez karnım ağrıyarak geldi kanama onun öncesinde kesilmişti acaba ikikez üst üste regli olmuş olabilirmiyim benim kadar uzun kanaması süren varmı

Merhaba kızlar, benim kızım 3 ay 3 haftalık oldu ve halen adet görmedim. Sütün koruması denen şeymiş bu durum.

Merhaba kızlar, benim kızım 3 ay 3 haftalık oldu ve halen adet görmedim. Sütün koruması denen şeymiş bu durum.

canım ben de doğumdan sonra hiç adet olmamıştım.. oğlum 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim... sütün koruması değil yani... dikkat et..
ikinci doğumumdan sonrada 40ım çıktıktan sonra oldum... 40 baş mı ne deniyomuş...

bende olmadım dogum yapalı 3 ay oldu ilk bebeğimde kırkım çıktı hasta olmuştum ama bunda anlamadım.hasta olsam rahatlayacagım en azından karnım biraz daha inecek pantolonlarım kavuşacak:Saruboceq:

sanırım bende regl oldum halende devam ediyo...50.gün başladı ve şuan 56.gündeyiz...

Kızlar benim 40 ım çıktıktan sonra 3 gün temiz gezdim adet oldum ve 10 gün sürdü..

Sonra 2 gün yine temiz gezdim yine kanam geldi ve 7 gün sürdü...

Şimdi tekrar kanamam oldu ben bi anlam veremedim çok sık aralıklarla geldi benim ve şaşkınım benim gibi olan varmı arkadaşlar lütfen yazın

benimde 40ım çıktı temizlendim 45.gün adet oldum her ay düzenli olurum üzülme sevin rahmin erkenden toparlanmış işte

Back