Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kasım anneleri..
ben daha doğum yapmadım ama eli kulağında bugün yarın gelir..
şimdiye kadar toplamda 20 kilo aldım.:1shok:
merka ettiğim doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra kaç kilonuz gitti?
burada paylaşalım..
hepinize sağlıklı günler diliyorum..a.s.
çilekcim korse işe yaradı demişsin bende bugün kullanmaya başladım (3. günüm) bacaklar ve popoyu güzel tutuyorda sanki göbeğimi yeterince sarmıyor gibi geldi bana, sen nasıl birşey kullanıyorsun??Azocum biliyosun bende 20 kilo aldim.72 ile girdim doguma.
hastanedeyken 67 idim.Ama suanda 63 kiloyum,yavas yavas gidiyor
daha anca topluyor vücudum kendini galiba.Yani toplam 9 kilo gitti benden.
Dogumdan sonra 4.gün hemen korse kullanmaya basladim ve suanda hemen hemen
tamamen gitti göbegim.Korse isini sakin unutma.
slm arkadaslar bende dogum sonrası için korse bakıyorum bu linkteki korseden siperiş vermek istiyorum da nasıl rahat mı sıkıyo mu sizi birde dikiş yerleriniz acıyo mu bende ocagın ilk haftası sezeryan olcam zaten göbekli biriydim sezeryandan sonra da kalcagını varsayarsama cil almamm gerekicek hamilelik öncesi m bedendim L sipariş versem olur herhalde...
çilekcim korse işe yaradı demişsin bende bugün kullanmaya başladım (3. günüm) bacaklar ve popoyu güzel tutuyorda sanki göbeğimi yeterince sarmıyor gibi geldi bana, sen nasıl birşey kullanıyorsun??
canim benimkisi bacaklarimi sarmiyor.Gögüslerimin altindan baslayip külot seklinde benim kullandigim korse.üst tarafi cok uzun oldugu icin göbegide kesinlikle birakmiyor,ayrica popoyuda topluyor.ama ben bacaklarim icin gerek duymadim..