Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğuma 2 haftam kaldı 21 kg aldım çok moralım bozuk
Ben hiç doğum yapmadım hamileyim ama doğumdan hemen sonra 5-6 kilo gittiğini söylüyorlar ama emin değilim
Canını sıkma sende bebeğinde sağlıklıysanız verirsin doğumdan sonra.
canım hiç bozma moralini..bende 20 kilo aldım hamileliğimde..73 kiloyla doğuma gittim..doğumdan 1 ay sonra 55 kiloya inmiştim hemde hiçbir çaba göstermeden..kimse yeni doğum yaptığıma inanmıyodu.bol bol emzir emzirmek çok güzel kilo verdiriyo..hayırlı doğumlar...
Bence bu konuyu hiç kafama takma.Seen bebeğini düşün.Gelincede en güzel şekilde zamanını onunla geçir. BEnde 56 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim bebişim 3 aylık ve ben 58 kiloyum.Yememe dikkat ettim düzenli beslendim ve emzirdim canım.Sakın aklına takma kiloları geçip gidiyor canım. Bebeğini sağsalim kucağına al inşallah canım.
olan olmuş artık. doğumdan sonra büyük bir kısmı gidecek. ama lohusalık kilo alımı konusunda çok tehlikeli. sütün çoğalsın diye herkez sana birşeyler yedirip içirmeye çalışacak. dinleme, önemseme hatta umursama. düzenli yemek ye. ve doğumdan çıkar çıkmaz su içmeye başla. sütünde olur kilonda kalmaz.
ben lohusalıkta doğum kiloma geri döndüm resmen. ben yaptım sen yapma
bende 4,5 ay önce doğum yaptım 14 kilo almıştım. doğumda 8 kilo verdim. şimdi 4 kilo fazlalığım var ama dsadece göbek kısmında .umarım sezeryan olmazsın. yoksa göbekteki kilolar kalıcı olabiliyor.
ben 70 le hamile kaldım doğuma giderken 89 kg. olmuştum doğumdan sonra eve gittiğimde ki sezeryanla doğum yaptım 3 hafta içinde toplam 13 kg. kendiliğinden igtti şu an kızım 3,5 aylık ve sadece 1 kg geri aldım 2 hafta sonra işe başlıcam rejim zaten yasak yeni yeni spora başladım yürüyüş bandı aldım eve hiç moralini bozma
Hamilelik öncesi bende zayıftım 18 kilo aldım dogumdan çıktıgımdan 10 kilo gitmişti çok sevinmiştim.logusalıktan sonra 3 kilo geri aldım kilolar gittikce yapıştı kaldı ..Eski haline hiç dönemiycekmişim gibi geliyor.. Süt olsun diye sıvı .süt cay .dengeli besleniyorum.İştah feci açıldı bende engel olamıyor insan yemeyincede sütüm oluyor yiyince oluyor.. dogum yapalı 6 ay oldu hala yerinde sayıyorum
e ne olacak. bende 26 kilo aldım. 10 kilo verdim, 16 kilo bekarlık kilomdan fazlayım ama varsın olsun. kızımla ve eşimle mutluyum. çok şükür kızım sağlıklı ya önemli olan bu bence.
58 kilo ile hamile kaldim,gebeligimin cogu yatarak gecti ve doguma 80 kiloya yakin girdim.Dogumdan hemen sonra ne kadar gitti bilemiyorum ama eve geldigimde 70 kiloydum.1 ay icinde yine 75 oldum,istahim hem hamilelikte hem dogum sonrasinda cok acikti ve kendime hic engel olmadim.Hala daha diyete baslayamadim ama nasl ve neyin etkisyle bilinmez yavas yavas kilolar gitmeye basladi.Su anda 9 aylik kizim var,ben 62 kiloyum,hala verecek 10 kilom var cunku normal kilom 52-53,sirf kolay hamile kalayim diye hamilelikten once bilerek kilo almistim.10 kilo da cok hani,ne zaman gider ben de bilmiyorum .Bu arada sorunun tam cevabi yok ama bebegin kilosu+amniyo sivisi+plasenta vs eklersen en az 6 kilo dogumun kendisinde gider.
68 kiloyla hamile kaldım 92 kg hamileliğim sonladı eve geldiğimde 83 kiloydum boyum uzun olduğu için kimse inanmıyor bu kadar çok kilo aldığıma anlaşılmıyordu hamileliğimde sadece göbek var gibi duruyordu.. 1 sene içinde hepsi gitti şimdi yine doğum öncesi kilomdayımki doğum sonrasıda aynı hamilelikteki gibi yiyordum tahin helvası deli gibi tüketiyordum sütü ve kalitesini çok arttırdığı için bunu denedim ve kesinlikle öyle... dokturum emzirdikçe gidecek hepsi dedi aynende öyle oldu sorun yapma keyfini çıkar dert ettikçe kalıyor kilolar
kendi tecrübelerime dayanarak üzülme verirsin hemen diyemeyeceğim ne yazık ki.14 kilo aldım hamileliğimde,doğumdan 1 hafta sonra bunun 10 kilosu gitti,ödem çoktu bende lohusalıkta çok aşırı terledım belkı ondan.
Şu an bebeğim 2 aylık 5 kilo fazlam var.o 5 kilo bebeğim sadece anne sütü alıyor olmasına rağmen gitmiyor.Emzirmeyle gidiyor diyorlar ama sanırım o 4-5 ay sonra başlayan bi süreçmiş.
Tabii bünye meselesi 40'ı çıkmadan eski haline dönen de var.önemli olan bebişin kilolar kısa zamanda veya uzun zamanda nasılsa gider...
Bu arada 5 kilo fazlam var ama hamilelikte karın bölgesinde bir yumuşama ve sarkma oluyo o nedenle sanki 5 değil 10 kilo fazla gibi duruyor(