kızlar oglusumun 10 martta sezeryanla gelecekken 6 martta nısanımın gelmesıyle hastaneye gıttım nstye gırdım doktora sonucu gostermeye gıttım bır ıkı kucuk sancılarım cıkmıstı onra cok belımın agrıdıgını soyledım doktor bugun bebegı alacagını soyledı ıkı sezedryanlı hastyadan sonra benı amelıyata aldılar saat 2 gıbı ben genel anestezı ıstıyodum ama anestezı uzmanım zorla benı spinal anestezi yaptı sonra bana solısyon surduler karnıma bacaklarıma ve gosume kadar ben hala kendımı hıssetıgımı soyleıdmmm anestezı uzmanı bu normalll dedı daha sonra doktorum geldı durumumun nasıl oldugunu sorduuu ve amelıyata basladııııı ama kızlar sızıı korkutmusu gıbı olmıyımmm herseyı hıssettım benı kesmelerını cocugu ıcımden cıkartmalarınııı artııı ıcımı temızlermelerını bıle hıssttım sonra oglusumun sesını duydum ve ıcıım rahatladıı cocugu ıcımden cıkartırkennn ıcıme bı ferahlık dogduuu oglumun boynuna kordon kıravat seklınde baglanarak dogmustuuu daha sonraaa oglusumu bana gosterdıler veee oglusumu yukarda benı ve opglusmu bekleyen yakınalrımzıın yanına goturduler oglusumum amelıyatta ılk bes dakıka ıcınde dogmustu benı dıkmelerı bıraz zamn almıstııı kanamamm cok oldugunu soyledıı damarlkarımdakı kan bı turlku durmuyodu ıc kanama olmasın dıye sureklı durumumu soruyolardııı kusunca haber vermemmı soyledılerr o anda nefesım kesıldı ve bana 4 kez oksıjen verıldı mıdem acayıp bulanıyoduuu doktora dah bıtmedımı defalarca soruyodummm doktor ne acelen var kızzz dıyodu bana ve beni gulme kırızı tutuyodu amelıyat sırasındaa daha sonraaa benı sedyee koydular ve odama cıkartmaya b asladılar asansor kapısı acıldııı karsımda sulalemde kım var kım yok gelmıstı sasırDIM acyıp acayıp hepsıne tek tek bsakyodummmm ama hosumada gıtmıyo degıldı yanııı daha sonra benı yatırdılar ve hemen ıstıfar ettımmm bı kac saat sonra benı ayaga kaldırıp yuruttuler benı ılk yuruyusum cok zor olmustuuuu daha sonraaa yavas yavas yurumeye basladımmm su an hala destek almadannn yuruyemıyorumm ve hastanede bı gece kaldık 7 martta saat 4 gıbı eve geldıkk su an ıyımm ama gercektendeeeee sezeryan bı yandan ııı bı yandan kotuuuuu bebegını ıstedıgın gıbı kucagına almaıyosu nnnn emzıremıyosunnn bı yandnada ııı normal dogum yapana bı kadın vardı ben amelyata gırmeden once ordaydı sancı cekıyodu ben amelıyattan cıktım hala sancı cekıyodu ve hastaneden cıktım hala dogum yapmamıstııı hıc yokgtan oyle bı agrı yasamadımmm genell anestezi olmadfıgımada sevındım cunku genelde uyandıgın zman cok agrın oluyomus oyle soyluyolarr epidural olmam ıı oldu cunku fazla agrılarım olmadı amelıyattan sonra ama bebegımı kucagıma aldıgımda herseyı unuttummmmm RABBİM herkesın bebısını sgalıkla kucagına ALMAYI NASIP ETSINNNN
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar dogum yaptımmm
- Konu Sahibi myflowers
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım ya çoook sevindim senin adına , ne güzel oğlunu sağa sağlim kucağına almışsın kurtulmuşsun . inşallah darısı bana olsun .. benim gibi heyecanla bekleyen herkese nasip olsun . Evladınla beraber huzur içinde yuvanda çoook güzel günler görmen dileğiyle , hayırlı olsun canım ..
canım ya çoook sevindim senin adına , ne güzel oğlunu sağa sağlim kucağına almışsın kurtulmuşsun . inşallah darısı bana olsun .. benim gibi heyecanla bekleyen herkese nasip olsun . Evladınla beraber huzur içinde yuvanda çoook güzel günler görmen dileğiyle , hayırlı olsun canım ..
bende aynı dıleklerle senı kutluyorum ve heyecanla 27 martı beklıyorum