Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar doğal bir küllü kumral elde ettim diyen varmı??

ezgiik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
46
1
36
İstanbul
kızlar bu resimlerdeki gibi küllü doğal renk elde eden varmı. evde yada kuaförde. 2. resimin dipleri gibi ama .uçları biraz turuncu çünkü...ben çok denedim biraz turunculuk gitti ama yıkanınca akıyo yinne alttan turunculuk çıkıyo. lütfen yardım edin kızlaaaaar :):2:

ben perşembe günü boyadım kutudakı renkle hıc alakası yok turunculular gıtsın dıye boyamıstım zaten küllü renge ama guneste yıne turunculuklar bellı oluyo bır kac yıkamada ne olucak merak edıyoruım

malesef hiç olmuyo kutuyla alakası...ben içine turuncu azaltıcı da katıyorum ama yıkandıkça yine turuncu...kızıl saçlı biri olsam tamam diycem ama 1.5 yıldır saçıma turuncumu karamelimsi renk bile değmedi..sadce küllü kullanıyorum ama yine olmuyo

canım ben bugün boyattım.. çok güzel sonuç aldım.. kendi rengime dönmek istiyodum kuaföre anlattım o da 2 cm gelen dibime uygun boya hazırladı ve küllü kumrala boyadı.. sonuçç tam doğal rengim:)) edi ki yıkandıkça akabilir ve hafif yeşillenmele olabilir dedi 20 gün sonra tekrar gidicem yeşillik için cila yapıp balyaj atacak saçlarıma... çok memnun kaldım bakalım 20 gün sonra ne olacak... umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız...

canım ben istanbuldayım sen nerdesin...kuaför adı vermek yasak mı bilmiyorum ama değilse adını verebilirmisin kuaförünün... çünkü ben uzun zamandır istiyorum kuaförüme de anlattım ama o beni olduğumdan daha da turuncu yaptııı.boyalara da servet harcadım resmen onlara verdiğim parayla 5 kez boyatırdım ama güvenemiyorum kuaförlere

oncelıkle tek hanelı kumral 6 numara sonunda numarası olmayan renkler yogundur kapatıcılıgı mukemmeldır ıle 7.1 kullu boyayı karıstırın 8.1 yarım tup olsun oksıdan kremlerı 6 volumluklerden olsun sonu ıkıncı resımdekıyle aynı cıkar ben bızzat denemıstım
koleston secme ama boyanı o cok koyu cıkar.tek kulluye boyarsanız genelde yesıllıkler ve matlıklar olur oda sacı cok kotu gosterır

canım yani 6 7.1 ve yarım tüp de 8.1 imi karıştırayım..hepsininki de 6 lık oksidan olsun...sen hangi marka kullanmıştın hatırlıyomusun??

canım bende istanbuldayım.. bahçeşehir 2.kısımda oturuyorum. orada evime en yakın kuaföre gitmiştim.. şansıma süper yaptı.. kuaför adı vermek yasak mı bilmiyorum ama sana özelden mesaj atayım en iyisi.. inşallah işine yarar:))

canım 100 mesaj olması lazımmış o yüzden yazamıyorum özelden mesaj..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…