• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar diş çekimi olmadan tel taktırmak mümkün mü ?

Evet mümkün ben taktirdigim zaman disim çekilmedi ama bu sizin çene ve diş yapiniza bagli

Nedeni neymis neden cekmek istiyorlar ceneniz dar ve dişleriniz sıkışısa olabilir belki

Gerekliyse cektir canım ya hem discin illaki estetiğe dikkat ediyo islem sonucunda memnun kalırsın

Gerekliyse cektir canım ya hem discin illaki estetiğe dikkat ediyo islem sonucunda memnun kalırsın
evet ama boş kalacak 1 sene kadar ondan sorun edıyorum bvır de yeni evliyim ne bılıyım keske baska yöntem olsa zaten dılerim önde bıraz ve carpıklık var duzelsın ıstıyorum :( bırde klopek dslerim baya sıvrı duz olunca hos duracakmı onlarda bılmıyorum

Haklisin sen de canım istersen başka bi yere daha git bi sor olmazsa da boşver taktirma çok rahatsız olmuyorsan

Haklisin sen de canım istersen başka bi yere daha git bi sor olmazsa da boşver taktirma çok rahatsız olmuyorsan
evet bende bunun derdindeyim malesef ki rahatsız oluyorum lamıne bıle yaptıracaktım son anda döndüm kıyısından hayırlısı artık..bu şekil olup taktıran varsa merak etmıstım saol canım

Back