E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
....................................................................................;
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anniş bende dogum yapmadım henuz hazıranı beklıyoruz ama dıkışler 1 ay ıçınde ancak ıyıleşıyormuş senınde eh varmışşş yanııı :) 1 ayı bulur dıye bılıyorum ben çevremden canım
dıp not : demek acıyooooooooooooooooo ya uyuşturmuyorlarmı anniş orayıı hııı höö huuu ?????
Allah hayirli kolay dogum versin canim.Benimkinde sonradan uyustular.Ben artik sinirlenince aciyo deyince.Birde epidural serumu bagliydi zaten azcik daha enjekte ettiler rahatladim.Insallah sende boyle olmaz..
Kizlar dikisleriniz ne durumda?Kac dikisiniz var ve agri yapiyormu?
Benim 5 tane ve cok agrim oluyo yanma zonklama oluyo.Normalmi acaba cok canimi sIkIyo valla aci cekiyorum resmen oturamiyorum hic :çok üzgünüm:
inşallahh. dogum yaklastıkca (normal ıstedıgım ıcın) cok korkuyorum bı ara cesaretlıydım ama bazen bu cesaretım kırılıyor. sen bıze normal dogumu tavsıye edermısın fisfisfis
Kizlar dikisleriniz ne durumda?Kac dikisiniz var ve agri yapiyormu?
Benim 5 tane ve cok agrim oluyo yanma zonklama oluyo.Normalmi acaba cok canimi sIkIyo valla aci cekiyorum resmen oturamiyorum hic :çok üzgünüm:
çokzor bir doğum geçirdim normal doğum 24 dikişim var 3 gün oldu ve her geçen gün daha çok acıyor ağlıyorum tuvalete gidemiyorum anüsekadar dikiş var ne yapacağımı şaşırdım ne zaman iyileşirim.
Yav kizlar sormadan edemicem nasil oluyorda 30 dikis oluyor yani ayiptir soylemedi o kadar dikis atilacak yer bile yok orada biri beni aydinlatabilirmi?