Kızlar dertleşelim mi çok ihtiyacım var eximden bahsetmekten bıktım ama?

kubranursarac

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
106
-11
11
24
2.5 yıllık toksik bir ilişkiydi kendisinin aptal aptal hareketleri soğuk davranmaları işte ağlatmaları falan yüzünden bitti utanarak söylüyorum ama ben çok yalvardım bitmesin diye ağlamaktan içim söküldü 1 ayım gitti öyle o kadar seviyordum ki psikolojim bozuldu ilaç kullanmaya başladım ailemin desteği arkadaşlarımın desteği ile toparladım kendimi sonra o yazmaya başladı ölüyorum bitiyorum sensiz yapamıyorum bilmen ne bende dedim ki cidden çok yorulduk ben sınavıma odaklanıcam iyileşmeye çalışıcam lütfen hatırlatma kendini dedim düzgün dille sonr üstünden 2 gün geçti annemden hesabına baktım altta önerilenler çıkıyorya orda benim çıkardığım kızlar onları eklemiş şaka gibi ya aptal gibi yazdım hemen işte neymiş hesabını açığa almış iki dakika o zaman onaylanmışlar çocuk bile inanmaz o kadar kötü oldum ki ya tamam belki bidaha olmayız ki doğrusu bu ne koca olur bundan ne baba o çok bellide biten ilişkiye saygı duyulmalı ya ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar onun engellediği insanlar çıkardığı insanlar öylece duruyor hiç ellemedim kalbim çok kırık ya dertleşmek istiyorum

Yas 24 mu gercekten?

Tüm odağınızı başka yöne verin, zamanla duygularınız bitecek.

Aşk, sevgi mantığı uçurup götürüyor. Resmen hormonal bir bozukluk, hastalık. Beyinin kimyası bozuluyor ve dünyayı sana dar ediyor ayrılık acısı. Duygusal insanlar daha çok yıpranıyor. Rasyoneller için durum daha kolay. Aşk bence insanın laneti ya. Aşk ve acıma duygusu. Acıma duygusu vicdanla karışmasın, acıdıkça moka batıyor insanın hayatı.
Niye bunları yazdım bilmiyorum, gerçekten sevdiğim zamanlar aklıma geldi ondan sanırım. Yaşımız 43 ama biz de ne acılar çektik zamanında be, boşver, hepsi geçip gidiyor .

Çok haklısınız cidden zamanında bende herkese tavsiye veriyordum kendimden büyük insanlara bile,ne kadar olgun düşünüyorsun haklısın diyorlardı ama kendim Yaşayınca elim kolum bağlandı terzi kendi söküğünü dikemez hesabı

Canım daha çok gençsin bunu bil yani bugün ağladığın yarın aklına bile gelmeyecek yarın da inan başkası için ağlayacaksın bunu şıpsevdilik anlamında söylemiyorum yanlış anlama ama yaşın daha çok genç yani bu anlamda söylüyorum ve sadece sana özel değil bu herkes aynı şeyleri yaşıyor sadece bu duruma atlatabilmek ya da ne kadar sağlıklı atlattığın senin elinde Bak bir dönüm noktasındasın tamam mı ve sınava gireceksin bu hayatında senin bir daha yaşayamayacağın bir deneyim ve bir dönüm noktası yani bu sınavdan aldığın puan ile ilerideki hayatın tahsil durumun eğitim durumun alacağın para vs gibi şeyler belirlenecek yani bu bir erkekten çok çok daha önemli anlatabiliyor muyum o yüzden üzülmeler bir kenara bırak ve terapi almanı öneririm Hem çalışmak anlamında hem de bu aşk için sakın kendini yalnız hissetme zamanında hepimiz bu yollardan geçtik ama bugün o sınava bir daha giremezsin girsen bile inan bana aynı yaşıtlarınla olduğun aklınla bir olmuyor yani ben daha çok uzun anlatırım aslında ama umarım anlamışsındır yani anlamak isteyeni bu kadarı bile yeterli bak erkekler Hayatı zevklerine göre yaşarlar tamam mı hele ki bu yaşlarda yani bu sevme etme işleri yirmili yaşlarda biraz daha hormonlara bakıyor umarım anlatabilmişimdir yani sen bu üzülmmeleri bu detayları yok bu hayattaki tek aşk acısı sendeymis gibi gibi davranmaları falan bırak tamamen kollarını sıva ve eğitimine sınavına odaklan yarın bir gün ne o adam kalır ne de elinde bir üniversiten kalır bu seferde sen çok pişman olursun adam çok bulursun ama eğitim çok zor

Biten bir ilişkiye neden saygı duyulsun ki, bu düşüncenin mantıgı nedir? Hiç anlamam, ayrıldıktan hemen sonra başkasını buldu, yok 5 6 ay 1 sene bekleseydi falan diyenler var, ne münasebet ya insan özgürse ertesi gün bile başkasıyla görüşür, biten ilişki o gün bitmiştir artık eski ilişkisine neden sadakat ya da saygı beslesin... He kendisine saygı duyup duymamak herkesin kendi bileceği iş.

Düşüncenize saygı duyuyorum. Ama ben saygı duyulması gerektşğinigerektşğini
Uzun uzun yazıp anlattığınız önemsediğiniz için çok teşekkür ederim çok iyi geldi hatta motive oldum derse oturdum çok sağ olun

Seni anlıyorum, çok sevip bağlanmış olabilirsin. Lütfen duygularından dolayı utanma ama bence böyle bir durumda yapman gereken bırakmak. Çünkü karşı taraf sana saygı duymuyor ve aldatmaya varabilecek şekilde yalan söylüyor. Birbirinize alışmış olmanız onda elinin altında olduğunuz hissini uyandırıyor demek ki böyle davrandığına göre. Duygularınızı istediğiniz gibi yaşayın ama bunu o bilmesin bence. Kendinize sürekli özsaygınızın daha önemli olduğunu hatırlatabilirsiniz. Bu şekilde onunla yeniden bir araya gelseniz bile kendinize olan saygınızı kaybedersiniz.

Gurur duydum çok tembel lise öğrencisiydim sonra beni son sene de bir hocam kendime getirdi 4 yılık güzel bi üniyi bölüm birincisi olarak bitirdim yani hayat bizim elimizde çalışmakta aynı şekilde

O adamdan saygı beklemen çok komik değil mi? Neden bakıyorsun hesaplarına, kimi eklerse eklesin sen kurtulduğuna şükret sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…