- 3 Kasım 2024
- 106
- -11
- 11
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
2.5 yıllık toksik bir ilişkiydi kendisinin aptal aptal hareketleri soğuk davranmaları işte ağlatmaları falan yüzünden bitti utanarak söylüyorum ama ben çok yalvardım bitmesin diye ağlamaktan içim söküldü 1 ayım gitti öyle o kadar seviyordum ki psikolojim bozuldu ilaç kullanmaya başladım ailemin desteği arkadaşlarımın desteği ile toparladım kendimi sonra o yazmaya başladı ölüyorum bitiyorum sensiz yapamıyorum bilmen ne bende dedim ki cidden çok yorulduk ben sınavıma odaklanıcam iyileşmeye çalışıcam lütfen hatırlatma kendini dedim düzgün dille sonr üstünden 2 gün geçti annemden hesabına baktım altta önerilenler çıkıyorya orda benim çıkardığım kızlar onları eklemiş şaka gibi ya aptal gibi yazdım hemen işte neymiş hesabını açığa almış iki dakika o zaman onaylanmışlar çocuk bile inanmaz o kadar kötü oldum ki ya tamam belki bidaha olmayız ki doğrusu bu ne koca olur bundan ne baba o çok bellide biten ilişkiye saygı duyulmalı ya ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar onun engellediği insanlar çıkardığı insanlar öylece duruyor hiç ellemedim kalbim çok kırık ya dertleşmek istiyorum