Kız İsteme kızlar derdim var!! sevgilim askerde izninde istemeye gelmek istiyor ailem sıkıntılı

beyazmezar

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
4
0
6
Denizli
Ya kızlar kasımda izne gelicek sevgilim 2014 ün yazında evlenmeyi düşünüz. artık rahat olmak için bi söz yada nisan yapmak istiyoruz izinde.nisan 15 felan gibide geliyo yaza dogru felan düğün olursa mayısta istemeye gelicek. evlilik hazırlıkları felan elimiz ayagımıza girmesin diye kasımda gelsinler istemeye diyorum ama ailem ne der ayrı sehirlerdeyiz nasıl olucak ne olur bana yardımcı olunn

bence acele etme canım. özellikle sevgilin askerdeyken çok zor olur. bitirsin Allah'ın izniyle sonra yaparsınız.

bence acele etme canım. özellikle sevgilin askerdeyken çok zor olur. bitirsin Allah'ın izniyle sonra yaparsınız.

ama ben cok ıstıorum hem nısanda gelıcek temmuza düğün hazırlıkları yetişir mi bide farklı sehırler o kız isteme nasıl oluyo bı bilginiz var mı tesekkur ederim bide :)

ama ben cok ıstıorum hem nısanda gelıcek temmuza düğün hazırlıkları yetişir mi bide farklı sehırler o kız isteme nasıl oluyo bı bilginiz var mı tesekkur ederim bide :)
bende daha yaşamadım onu canım Ağustosun 11 inde hem isteme hemde söz olacak inşallah o zaman anlatırım sana:)))

bende öle olsun istiorum bugün konustuk işte cok güzel seyler ya bunlar bişey bildiğimizde yok kafamıza göre 4gözle bekliorum canım hayırlı olsun sımdıden :)
teşekkür ederim canım:)) inşallah istediğin olur seninde sevdiceğinle bir ömür mutlu olman dileğiyle

annenle konuş önce ayrı şehirde olunca zor oluyor ama orta yolu bulursunuz hazırlıklara gelince süre ne kadar olursa olsun ucu ucuna oluyor her şey yani koşuşturmacaya hazır ol:):):):):)

annenle konuş önce ayrı şehirde olunca zor oluyor ama orta yolu bulursunuz hazırlıklara gelince süre ne kadar olursa olsun ucu ucuna oluyor her şey yani koşuşturmacaya hazır ol:):):):):)

canımda cıksa o kosusturmada benden mutlusu olamaz :) bugun daha cok netlestı kafamda sevgılım nısan felan olmasa bıle tanısmıs oluruz dedi aileler ıcın rahatladım yanı cok tesekkür ederim ama tabı nısan olursa daha mutlu olurum

Bence hiçbirşeyi ucuucuna planlamayın, zaten koşturmacalı bir süreç, bir de planlanmayan durumlar olursa hesap şaşıveriyor :))

Biz evliliği geçen sene için planlamıştık aslında, araya işle ve sağlıkla ilgili aksilikler girdi. Sonra yaz sonuna yetişir dedik, haydiiii ailelerden (daha doğrusu benim ailemden) sorun çıktı, yine aksadı. Toplam 15 ay kadar şaştı işlerimiz bizim. Zaten hiçbir şey aksamasa bile yapacak çok iş var. O yüzden şimdi bile evlilik planımla ilgili her cümlemin arkasına kocaman bir "inşallah" ekliyorum

Canım bence askerliği falan bir atlatın önce, sonra güzel güzel herşeyi halledersiniz. Bir kaç ay geç oluverir en fazla, kimseye zarar gelmez :)) şimdiden kolaylıklar diliyorum :))

Askrlik zaten gergin ve sıkıntılı bir sürec kafalrında irçok şey var , birde böyle tanışma isteme olması gerektiginden daha gergin geçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…