• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar,deniz yıldızı dizisinde BANU nun saç rangi ne acaba??

jade88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
3
118
Diğer
benm saçım koyu kestane,,sarı tonlar düşünuyorum,,sizce düz boya mı yaptırayım yoksa sık röfle mi attırayım?? karar veremiorum..beyaz tenliyim,,kaşlarım seyrek açık renkte ama saçlarım koyu kestane...önerilerinizi bekliorum kuzucuklar..kaydirigubbakcemile4

Benim saçlarım açık kestaneydi yarısından fazlasınayerimseniben balyaj yaptırdım dediğin kişininki gibi oldu krepe balyaj dersen anlar kuaför

matmazel,tatlım,,,krepe balyaj bende yaptrmıştım ama karamel tonlarında oldu ve cok seyrekti....ben sık ve sarı bi ton istiorum..cok karasızm:S

1252016668_begum_topcu_8_1251748140.jpg

images

Aaa neden karamel olduki:uhm: benim sarı ve tonları sırıtmıyor geçişli aynen resmideki gibi. Kuaföre bırakmamak lazım al resmi eline canım yoksa umduğumuz gibi olmayabiliyor

Aaa neden karamel olduki:uhm: benim sarı ve tonları sırıtmıyor geçişli aynen resmideki gibi. Kuaföre bırakmamak lazım al resmi eline canım yoksa umduğumuz gibi olmayabiliyor

tmm tatlım..ben şuan ki saç rengimi göstermek içn foto yuklycem ama nsıl oldgunu blmyrm..nasıl yapcammm

hızlıresim diye siteden url adresini kopyalıcaksın dağ şeklinde bi simge var yazı yazdığımız yerde ordan:1hug:

Son düzenleme:
Back