Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar denise'in saç rengi (resimli)

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar artık kararsızlığım diz boyu oldu ama bilenler var zaten markada karar kıldım koleston boyucam ama kimisi 11/1 açık küllü sarı boya kimiside koyu sarı boya diyor benim saç rengim açık kumral boyalı diplerimde 1 cm koyu kumral kendi rengi çıktı tam aradığım sarı bu renk böyle diplerimi turuncu yapmadan sizce hangi sarıyı kullansam bu rengi elde ederimaslında istediğim koleston koyu sarı ama oda açık kumralı çevirirmi

canım koyu sarı ile açık kumral aynı renk oluyor kozmetikçiye gittiğinde katoloğa bak ikisininde numarası 8, bazı markalarda 8 numaraya koy sarı ,bazı markalarda da açık kumral deniyor,sen saçının rengini açmak istiyorsun koyu sarıya boyarsan şu anki saçından hiç farkı olmayacak bence açık küllü sarı boya turunculuk hiç istemiyorsun ve kolestonun renkleri hep koyu çıkar diye biliyorum ben hiç memnun kalmamıştım,ben çok uzun zaman palette kullandım ve çok memnundum ama artık bitkisel boya kullanıyorum ve saçım çikolata kahveydi karamel yapmaya çalıştığım için 8 numara açık kumrala boyuyorum karamel oldu denebilir,neyse bence açık küllü sarı yap,bana boyamada numaralara göre renk seçimi yapılması gerektiğini işinde usta bir kuaför tanıdığım söylemişti,o nedenle biliyorum koyu sarı ve açık kumralın numaraları 8 , kendi saçının resmini koyabilirmisin

ya canım fotoğraf makinem yok telefonlada olmuyor en son palette 8 açık kumral boyadım ondan öncede 7 kumral boyamıştım ama kumralı açık kumral pek açmadı anca 1 ton kutuda sapsarı gösteriyor bence çok çok açık küllü sarı alayım ama ne marka koleston mu loreal mi yada garniermi palette benim dipleri felaket kaşındırdı birde yara yaptı ama herkes de 10.65 altın sarısını çok beğeniyor

evet bende 8 açık kumral boyuyorum.benim uçlar daha koyu ve karamel istiyorum diyince kozmetikçidekiler uçları yumuşatmamız lazım 4 boyamayla dedielr ve diplere 5 numara diğer yerlere 8 numara verdielr katologta 8 numara çok açıktı ama hiçte öyle olmuyor beyaz saça boyadığında o renk olur:) bende karamel yapıyor saçım çikolata kahve koyu olduğundan,bencede açık renk al ben kolestonu beğenmiyorum renkleri hep koyu çıkıyor lorealin şunlara bak,bu boyadan bakım serumuda çıkıyor iyi bence,1nci resimçok çok açık doğal sarı,2 nci resim çok çok açık sarı dore

Eklentiler

• $30436_kucuk.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 137
  • $30437_kucuk.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 127
lorealde 8 numara koyu sarı diye geçiyor

Eklentiler

• $30461_buyuk.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 174
hımm senin saç istediğin renge yakın mı
o zaman dur başka bakayım çok çokaçık olmayanlara bakmak lazım
acaba loreal açık küllü sarı nasıl olurki senin saç rengini görebilseydik iyi olacaktı

bu küllü sarıymış,bununla 8 numara koyu sarıyı karştırsan nasıl olur acaba,ya da açık küllü sarıyla bu normal küllü sarıyı karıştırsan olur gibi yani bu ikisini karıştır bence

Eklentiler

• $30466_buyuk.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 183
kızlar ben direkt açık küllü sarı alıcam loreal alıcam galiba onda seçenekte çok inşallah turuncu olmaz diplerim

kızlar ben boyadım 11/1 koleston açık küllü sarı turuncuda olmadı dipler sapsarı oldu hatta ama zamanla yıkana yıkana rengi turuncu bir sarı oluyor ama oda güzel bana yakıştı bundan sonra bu renkten devam edicem benim dibim koyu kumral bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…