- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- Konu Sahibi Sexingthecherry
merhaba kızlar, yemek odamı aldım, çok az kaldı düğüne ama bir türlü koltuk takımını uyduramadım resimdeki yemek odasına (renk doğal meşe) uyumlu bir koltuk takımı arıyorum salona. aradığım özellikler şunlar;
1. Oturma odasını daha sona yapacağımız için bir süre bizi idare etmesi lazım her yönden, hem misafire hem günlüğe kullanılacak.
2. Başka misafir yatıracak yer olmayacağından yatak olarak da kullanılabilmeli
3. Temizlik açısından yüksek ayaklı olsun istiyorum, zaten yere yapışık modeller sevmiyorum
4. 2 üçlü alayım diyorum yatak olarak kullanmak için, tekli koltuk sevmiyorum onun yerine 2 berjer istiyorum.
bu özellikleri bir arada bulabileceğim ve de yemek odama uyumlu koltuk takımı tavsiye eder misin?
1. Oturma odasını daha sona yapacağımız için bir süre bizi idare etmesi lazım her yönden, hem misafire hem günlüğe kullanılacak.
2. Başka misafir yatıracak yer olmayacağından yatak olarak da kullanılabilmeli
3. Temizlik açısından yüksek ayaklı olsun istiyorum, zaten yere yapışık modeller sevmiyorum
4. 2 üçlü alayım diyorum yatak olarak kullanmak için, tekli koltuk sevmiyorum onun yerine 2 berjer istiyorum.
bu özellikleri bir arada bulabileceğim ve de yemek odama uyumlu koltuk takımı tavsiye eder misin?