Kızlar delircem! Hamamböcekleri!

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar kafayı yicem her gün bitane öldürmekten bıktım artık!1 kapıyı pencereyi açmıyoruz nerden giriyo bunlar nerden çıkıp girdiğini bilemiyoruz napabilirim lütfen yardım edin delircem

ALLAH yardmciniz olsun..cok illet bir bocek turu..cok hizli urer.cogalir.ruubet nemli ve pis ortamlarda bulunur evinizn bir yernde nemli bisey olmali...kapi pencere kapatmak ise yaramaz.elektirik kablolarinda yuruyup evden eve gecebiliyor.. raid gibi seylerle kendini ilaclamayin..bitkisel cocuklara zarar vermeyecek ilaclama yontemleri var. Profesyonel destek almalisiniz.baska turlu kurtulmanz mumkun degil.aynibsikintiyi aylarca yasadm denemedgm sey kalmadi.evi ilaclattim. Ayrica eviniz apartman mi

yaz geliyo heryerden çıkar pislik şeyler evi ilaçlattırın direk , netten bakın ama güzel sertifikası vs olan bir yer olsun

birde ben her ihtimale karşı çıkması muhtemel yerlere hani raidin falan varya kutu gibi bir ilaç onu koyuyorum sağa sola

ALLAH yardmciniz olsun..cok illet bir bocek turu..cok hizli urer.cogalir.ruubet nemli ve pis ortamlarda bulunur evinizn bir yernde nemli bisey olmali...kapi pencere kapatmak ise yaramaz.elektirik kablolarinda yuruyup evden eve gecebiliyor.. raid gibi seylerle kendini ilaclamayin..bitkisel cocuklara zarar vermeyecek ilaclama yontemleri var. Profesyonel destek almalisiniz.baska turlu kurtulmanz mumkun degil.aynibsikintiyi aylarca yasadm denemedgm sey kalmadi.evi ilaclattim. Ayrica eviniz apartman mi

evet canım apartman. ilaçlatmaktn başka çare yok sanırım çok sağolun kızlar

Su boruları, wc heryerden girebiliyorlar anneannemlerin evinde de çok vardı en son uçanı bile çıkmıştı o kadar yayılmışlar ben de görmeye bile dayanamıyorum iğrençler cidden. Eminönünde satılan bir ilaç var bunun için 1 ayda bir tane bile bırakmıyor ama 3 ayda bir tekrarlanması lazım evin belirli bölgelerine beyaz eşyaların koltukların vs. altlarına sıkıyorsunuz jel gibi görünüşü hepsini yok ediyor lakin şöyle bir dezavantajı var öldükten sonra onların ölüsünü temizlemek gerekiyor :/ Deneyebilirsiniz şuan anneannemin evinde hiç yok bayagıdır kullanıyorlar fiyatıda 70 tl civarında.

evet canım apartman. ilaçlatmaktn başka çare yok sanırım çok sağolun kızlar

Apartmansa diger dairelerde de vardir.tamamen ilaclatmadikca tamamen kurtulmak mumkun degil.. ben 40daireli bir apartmanda oturdum.ilaclamayi kabul etmeyenler oldu.ben evimi 3defa kisa araliklarla ilaclatmama ragmen tamamen gitmedi.. ve tabancayla macun gibi bi ilaclama yapiyolar.emin ol hic bi ise yaramiyor.puskurtmeli ilaclama yaptir mutlaka guvenilir bi yer olsun.ben tek ilaclattm ama bitmediler ve tasindim o evden..

Artık ne zaman karşılaşıcam diye bekliyorum o derece. canım istanbulda oturmuyorum malesef ilacın ismini özelden falan atabilir misin acaba?

Artık ne zaman karşılaşıcam diye bekliyorum o derece. canım istanbulda oturmuyorum malesef ilacın ismini özelden falan atabilir misin acaba?

Özelden mesaj atamıyorum canım ve bende izmitteyim annemlerden öğrenirim ismini hatırlamıyorum çünkü yazarım buraya inş kurtulursun o pisliklerden.

Back