kızlar değişelimmmm :))

değişelim valla ben başladım bile ilk işim diyetisyene gitmek oldu :KK52::KK52:

bugünde gittim saçlarımı kestirdim aynı bunun gibi hemde gittiğim yerde baya iyiydi aynısını yaptı:)))

değişmek herkesin kendi elindedir arkadaşlar yeterki isteyelimmm.....

değişelim valla ben başladım bile ilk işim diyetisyene gitmek oldu :KK52::KK52:

bugünde gittim saçlarımı kestirdim aynı bunun gibi hemde gittiğim yerde baya iyiydi aynısını yaptı:)))

değişmek herkesin kendi elindedir arkadaşlar yeterki isteyelimmm.....

Dogru söz yeterki isteyelim :) Sac kesimi cok güzel saclarim az oldugundan böyle kisa ve kat kestirmeye güvenemiyorum.

Dogru söz yeterki isteyelim :) Sac kesimi cok güzel saclarim az oldugundan böyle kisa ve kat kestirmeye güvenemiyorum.

benimde saçlarım gür değil hatta ince telli ama saçımı kesen adama sordum olurmu böyle diye olur dedi. kat kat kestirmek daha canlı gösterir saçlarını daha dolgun gösterir.
bence denemelisin ben hiç tereddüt bile etmedim hatta bazıları senin saçın az bu olmaz dediler ama dinlemedim hatta o olmaz diyen bile çok güzel olmuş dedi :))

yani öyle düşünme cnm :KK8:

çok güzel olmuş canım modelin :)bende postij aldım ama nasıl kullanıcagımı bılmıyorum sacımda bırazcık acık rengı sacımı koyu boyatıcam tabı postıjlerımıde:) çok tereddütlüyüm yaa belli olur mu ya duserse :) diyestisyen ne dedi canım neler önerdi :) bende dikkat etmeye calısıyorum ama bugun kocaman borek yedım cok pişmanım :KK43:

çok güzel olmuş canım modelin :)bende postij aldım ama nasıl kullanıcagımı bılmıyorum sacımda bırazcık acık rengı sacımı koyu boyatıcam tabı postıjlerımıde:) çok tereddütlüyüm yaa belli olur mu ya duserse :) diyestisyen ne dedi canım neler önerdi :) bende dikkat etmeye calısıyorum ama bugun kocaman borek yedım cok pişmanım :KK43:

teşekkür ederim :KK12: cnm diyet listelerinde topiğim var başlığı bir haftada 3 kilo 400 gr verdiğim listem diye :))

dün gittim sporada yazıldım yaza bomba gibi giricemmmm :KK52::KK52::KK52:

benimde saçlarım gür değil hatta ince telli ama saçımı kesen adama sordum olurmu böyle diye olur dedi. kat kat kestirmek daha canlı gösterir saçlarını daha dolgun gösterir.
bence denemelisin ben hiç tereddüt bile etmedim hatta bazıları senin saçın az bu olmaz dediler ama dinlemedim hatta o olmaz diyen bile çok güzel olmuş dedi :))

yani öyle düşünme cnm :KK8:

Dogru haklisiniz :) Zaten uclarida inceldi, kirildi bu gidisle haftaya kestiririm heralde :)

Durmadan macera pesinde kosuyorum zaten :KK8:
Ne yapsam diye dusunurken mobilyami degistirme karari aldim bugun
AMA simdi bu topigi gorunce birde imajimi degistireyim tam olsun dedim :KK12:
Esim laf edecek yine :KK9:

Son düzenleme:
Durmadan macera pesinde kosuyorum zaten :KK8:
Ne yapsam diye dusunurken mobilyami degistirme karari aldim bugun
AMA simdi bu topigi gorunce birde imajimi degistireyim tam olsun dedim :KK12:
Esim laf edecek yine :KK9:

Bir kadin süslenince güzellesmez, kendini mutlu hisseddigi zaman güzeldir.. :) Kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz öyle yapin :)

X