Kizlar değerim dusukmus değer kaç olunca kese gorunuyor

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.011
160
İki kere hamileliğimde kürtaj oldum ve gerçekten zor zamnalar geçirdim bir sene araylan sonuncuda hastalıklı hani kesenin içinde kist dolu lezyonlar oluşmuş ve kürtajdan sonra da yine diğer organlara sıçramış mi diye filimler çekildi beta üç ayda sıfırlandı şimdi yine varis ama düşük mus kizlar kese beta kaç olunca görünür iğne vurulmam gerek cuma randevum var ama bu olaylarda. Dolayı tedirginim

Kan verdiğim gün beta 1200 lerde çıktı ama kese gorunmedi iki gün sonra özele gittim keseyi gördük ama o gün değerim kaça çıkmıştı bilmiyorum

Kan verdiğim gün beta 1200 lerde çıktı ama kese gorunmedi iki gün sonra özele gittim keseyi gördük ama o gün değerim kaça çıkmıştı bilmiyorum
Anladım benim pazartesi 800 cuma günü gozukurmu acaba benimde biraz sorunlu iğne olmam gerek doktorlar başından sagiyirlar

Ben de büyük ihtimalle gözükür diye düşünüyorum cuma gün
Bı doktor var önemsemedi diyorum iki tane boş gebeliğim oldu biri hastalıklı diyorki tamam tamam böyle başından sağdı dediki pazartesi gel dedim kan pıhtılaşması var bende diyorki normal diğer doktor da yani ilk gittiğim doktor keseyi girelim tedavi ye baslicaz dedi bu doktorda bana bunu hatırlat bu kağıdı dedi anlamadım yani

Doktorlardan memnun değilseniz başındayken değiştirin bence. Tanıdıklarınızdan doktor tavsiyesi alabilirsiniz isterseniz. Pazartesi gidin yine, keseyi görecek mi doktor bir bakın.

Doktorlardan memnun değilseniz başındayken değiştirin bence. Tanıdıklarınızdan doktor tavsiyesi alabilirsiniz isterseniz. Pazartesi gidin yine, keseyi görecek mi doktor bir bakın.
Yani kimseye söyleme dim hayırlısı o yüzden den doktor tavsiyesi de yakinimda hamile olan birileri yok bide ama başka bir hastaneye gidicem bakalım

X