• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Dans Müziği Tamamda Ya Pasta Müziğini Ne yaptınız ??

Sevgilitweety

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
670
103
123
Benim aklıma hiç birşarkı gelmiyor... önerisi olan varmı acabaa düğünümede az kaldı artık şu şarkı olayını tamamlamak istiyormmm :(

Düğün salonundan bana bir müzik dosyası verecekler, her aşama için seçenek listesi, en çok tercih edilenler vs varmış. Henüz almadım ama aldığımda bir fikir verebilirim. Kendim de çok fazla aramadım, nasılsa onlar bu işi daha iyi biliyor diyerek :))

Düğün salonundan bana bir müzik dosyası verecekler, her aşama için seçenek listesi, en çok tercih edilenler vs varmış. Henüz almadım ama aldığımda bir fikir verebilirim. Kendim de çok fazla aramadım, nasılsa onlar bu işi daha iyi biliyor diyerek :))

Aldığında fikir verirsen çok sevinirim canım ya.. ben hiç anlamam bu müzik işlerinden ve bizim düğün salonu hiç bana böle demediler pisler :))))

Aldığında fikir verirsen çok sevinirim canım ya.. ben hiç anlamam bu müzik işlerinden ve bizim düğün salonu hiç bana böle demediler pisler :))))

Bugün düğün salonuna gittiğimde sordum, daha müzik ayarlamalarına zaman olduğunu söylediler. Düğünden 1 ay kadar önce düğün provasında belirlenecekmiş müzikler. Düğünümüz de yıl sonunda olacak kısmetse, daha zaman var yani. Yardımcı olamadım, kusura bakma :(

[video=youtube;Rc4APBEH-gE]http://www.youtube.com/watch?v=Rc4APBEH-gE[/video]

Ben bunu yapmıştım, o atmosfere çok uygun olmuştu. Hem kulakları yormayan güzel bir müzik. Kesin dinle :34:

KAYAHAN SENİNLE HER ŞEYE VARIM BEN- MUSTAFA CECELİ HASTALIĞIMDA SAĞLIĞIMDA OLABİLİR BENCE AMA BENDE KARAR VEREMEDİM HENÜZ :ssz:

Back