Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Dans Müziği Tamamda Ya Pasta Müziğini Ne yaptınız ??
Düğün salonundan bana bir müzik dosyası verecekler, her aşama için seçenek listesi, en çok tercih edilenler vs varmış. Henüz almadım ama aldığımda bir fikir verebilirim. Kendim de çok fazla aramadım, nasılsa onlar bu işi daha iyi biliyor diyerek :))
Düğün salonundan bana bir müzik dosyası verecekler, her aşama için seçenek listesi, en çok tercih edilenler vs varmış. Henüz almadım ama aldığımda bir fikir verebilirim. Kendim de çok fazla aramadım, nasılsa onlar bu işi daha iyi biliyor diyerek :))
Bugün düğün salonuna gittiğimde sordum, daha müzik ayarlamalarına zaman olduğunu söylediler. Düğünden 1 ay kadar önce düğün provasında belirlenecekmiş müzikler. Düğünümüz de yıl sonunda olacak kısmetse, daha zaman var yani. Yardımcı olamadım, kusura bakma