• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu kızlar dağ gibi oyuncakları koymak için ne kullanıyorsunuz

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
86
41
İstanbul
merhaba kızlar 3.5 yaşında oğluşumun nerdeyse küçük bir oda dolusu oyuncağı var bir kısmını dolabının boşalttığım bölümüne bir bölümünü 2 tane kirli çamaşır sepetlerinden aldım büyük boy ona koyuyorum yinede ortada var . çoğunu dağıttım zaten ama bunları ikinci çocuğum için saklamak istiyorum. sizce bu kalabalığı toplamak için ne kullanabilirim ayrı bir dolap koyamam odasına sığmaz . fikirlerinizi bekliyorum sepet gözüme kötü gözüküyor.:uhm:

ikea da çok şık plastik kutular var onlardan alabilirsin, uygun fiyatları depolaman açısından da mantıklı geliyor
bende aynısını yaptım hem aradığını istediğinde buluyor hemde kutular sevimli geldiği için kendi topluyor ayrıca odasında da oldukça şık durucaktır

benim oglumda hemem hemen 3,5 yasinda ve cok fazla oyuncagi var cogunu verdim ama hala cok var ben raf gibi birsey aldim 3 kat renkli renkli kutulari var buyuklu kucuklu oyuncaklarinin buyuk kismini topluyor turkiyede var midir bilmem ama ikea da dedigime benzer birsey bulabilirsin

Bunlara benzer şeyler kullanılabilir...
Hasır sepetler çok tatlı görünsede çok kullanışlı olmayabilir bence...

Bizde oyuncak mağazasından hayvan figürlü oyuncak sepetini aldık...büyük oldukça kullanışlı...

Son düzenleme:
bizde de aynı sorun var benim kızım olduğu için pembelisinden aldık bu sepetlerin bebeklerini ve peluş tarzı oyuncaklarınıda ranzasının üst katına diziyoruz

Bunlara benzer şeyler kullanılabilir...
Hasır sepetler çok tatlı görünsede çok kullanışlı olmayabilir bence...

Bizde oyuncak mağazasından hayvan figürlü oyuncak sepetini aldık...büyük oldukça kullanışlı...

bu plastik olanlar çok hoş nerden bulabiliriz arıyorum ama bulamadm

4,sıradakı beyaz tekerlıklı kutular koçtaş'ta satılıyor ben 5 adet aldım karyolasının altında duruyor...

Back
X