G gulluhane Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #1 İdrarda cikan gebelik kanda nasıl çıkmaz ben anlamadim aranızda böyle olan varmi Eklentiler 1000052725.jpg 81,5 KB · Görüntüleme: 37
S seake Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #2 Yalanci pozitif oluyor. Testin kalitesizliğinden
G gulluhane Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #3 Tekrar test mi yapmam gerekiyor yada kanmı versem
S seake Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #4 gulluhane .!.: Tekrar test mi yapmam gerekiyor yada kanmı versem Genişletmek için tıkla... Guvenilir marka test alin takip edin 2 gun sonra cizgi koyulasiyorsa kan verin. Kanda negatif cikinca insan daha cok yikiliyor. (Yasandi) emin olun oyle kan verin yani
gulluhane .!.: Tekrar test mi yapmam gerekiyor yada kanmı versem Genişletmek için tıkla... Guvenilir marka test alin takip edin 2 gun sonra cizgi koyulasiyorsa kan verin. Kanda negatif cikinca insan daha cok yikiliyor. (Yasandi) emin olun oyle kan verin yani
M meryem2132 Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #5 Aynı şeyi dün yaşadım adetin gecikti mi peki
WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #6 gulluhane .!.: İdrarda cikan gebelik kanda nasıl çıkmaz ben anlamadim aranızda böyle olan varmi Genişletmek için tıkla... Bu idrar testleri negatif zaten bana gore. Gordugunuz silik cizlgiler kuruma cizgisi
gulluhane .!.: İdrarda cikan gebelik kanda nasıl çıkmaz ben anlamadim aranızda böyle olan varmi Genişletmek için tıkla... Bu idrar testleri negatif zaten bana gore. Gordugunuz silik cizlgiler kuruma cizgisi