• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çooook mu zayıfım sizcee?

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

genetikmiyki ya benden zayıf kız ama bacaklar dolgun şaşşş ya bulalım tatlım baklaım bıraz senden bende arastıralım .sestetik var ama ben hayatta yapyıramam

genetikmiyki ya benden zayıf kız ama bacaklar dolgun şaşşş ya bulalım tatlım baklaım bıraz senden bende arastıralım .sestetik var ama ben hayatta yapyıramam

ben bi şey buldum onu denemek istiyorum aslında çok bilindik bişi sabah aç karnına bi çay bardağının yarısına pekmez diğer yarısınıda su koyup içicem aynı şeyi gece yatarkende yapıcam bakalım işe yarıcak mı bu forumda okumuştum bunu bende. var mısın yapalım bunu?

ben zaten hergün sabah iki kaşık yemekten sonra bide gece yatarken 2 kaşık pekmez yiyordum 1 hafta oldu yapalı sen onu dene ben bunu bakalım ne kadar farkedecek canım ? ben bir gelişme olursa ben hemen yazarım buraya yada sana özelden yazarım seninde işe yararsa faydalı olursa bana da söyle canım bu kilo almak için falan mı senin yapacagın

ben zaten hergün sabah iki kaşık yemekten sonra bide gece yatarken 2 kaşık pekmez yiyordum 1 hafta oldu yapalı sen onu dene ben bunu bakalım ne kadar farkedecek canım ? ben bir gelişme olursa ben hemen yazarım buraya yada sana özelden yazarım seninde işe yararsa faydalı olursa bana da söyle canım bu kilo almak için falan mı senin yapacagın

evet canım kilo almak için yapıcam bende. tamam o zaman bi gelişme olursa birbirimize mesaj atarız ben daha başlamadım şuan evde pekmez yok bi kaç güne başlarım diye düşünüyorum özelden konuşuruz gelişmeleri:))

Back