kIZLAR ÇOOOK SİLİK TEST

SİZCE HAMİLEMİYİM

• EVET

OY: 7 53,8%
  • HAYIR

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13

Arzu_Azra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.998
1.468
133
29
KIZLAR BU SABAH VE DUN SABAH ILK IDRARIMLA TEST YAPTIM İKİSİDE SİLİK ÇZGİ ÇIKTI. BAYA Bİ SİLİK RESMİ EKLICEM BIRINDE CIKINCA ACABAMI DEDIM TEKRARLADIM YINE CIKTI BU BAŞINA GELEN VE HAMILE OLDUGUNU OGRENEN VARMI ADETIM 18 MART DAHA BES GUN VAR LUTFEN YARDIMCI OLUN. EĞER VAR DERSENIZ PAZARTESI KAN VERCEM KIZLAR... Kızlar 14 kan verdım ve negatıf çıktı 18 adet tarıhım ve adet olmadım :KK43: bugün ıkı markayla test yaptım sılık çıktı adetım gecıkelı beş gün oldu perşembe yıne kan vermeyı düşünüyorum benım gıbı yaşayıp hamıle olduğunu öğrenen varmı . KIZLAR BGUN 24 MART AETIM GECIKELI 7. GUN KAN TESTI YAPTIRIM VE SONUC 4.21 ÇIKTI HALA GEBELIK VARMI YOKMU KESİN EGİL PAZARTESİ TEKRAR KAN VERICEM. BOYLE BİR URUM YASAYIP HAMILE OLAN VARMI

Eklentiler

• IMG_20160311_113122.webp
    IMG_20160311_113122.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 353
Son düzenleme:
adet gününe kadar bekleyip yap canım
silik normalde hamile oluyor hakkında hayırlısı hadi inşallah:)

Bu testlermi boyle cikiyo ya. Az once baska birinin testide ayni boyleydi. Ben mi goremiyorum cizgi falan. Adetinin gunu gecince bidaha dene bence.

testin üzerindeki verilen süreye göre 5 15 20 dk içerisinde çizgi silik beliriyorsa gebelik olabiliyor
ama beklemiş testse olmaz diye biliyorum
bende de hep silik çıkardı : )

YOK HEMEN CIKTI BASKA RESIMDE YUKLEMEYE CALISIYORUM

Eklentiler

• IMG_20160311_113122.webp
    IMG_20160311_113122.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 342
KIZLAR BU SABAH VE DUN SABAH ILK IDRARIMLA TEST YAPTIM İKİSİDE SİLİK ÇZGİ ÇIKTI. BAYA Bİ SİLİK RESMİ EKLICEM BIRINDE CIKINCA ACABAMI DEDIM TEKRARLADIM YINE CIKTI BU BAŞINA GELEN VE HAMILE OLDUGUNU OGRENEN VARMI ADETIM 18 MART DAHA BES GUN VAR LUTFEN YARDIMCI OLUN. EĞER VAR DERSENIZ PAZARTESI KAN VERCEM KIZLAR
Ben dün yaptım akşam bembeyaz sadece kırmızı varsi tek çizgi sabah baktım böyle. Sizce bende varmıdır kizlar

kızlar lutfen bu testerede bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_20160312_111610.webp
    IMG_20160312_111610.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 325
  • IMG_20160312_111707.webp
    IMG_20160312_111707.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 349
sevgı yaptıgın an cıkınca daha dogruymus ben ılk yaptıgımda daha belırgındı sılık cızgı durdukca pembelık daha da gıdıyır. bence sabah ılk ıdrarınla tekrar yap ve kontrol et bakalım belkı dırek cıkar

Ben m
sevgı yaptıgın an cıkınca daha dogruymus ben ılk yaptıgımda daha belırgındı sılık cızgı durdukca pembelık daha da gıdıyır. bence sabah ılk ıdrarınla tekrar yap ve kontrol et bakalım belkı dırek cıkar
Be ilk gebeliğin de iki aylıkken test yapmıştım hemen iki çizgi çıkmıştı sonu kötü bitti ama sonra başka bir test yaptım.böyle silik çıktı ama hamile olmadim

Insallah ben hamıleyımdır canım :KK43::KK43:
Merhaba. Sonucunuzu öğrenebildiniz mi? Öğrenemediyseniz hamile olma ihtimaliniz yüksek. Ben de reglime 1 hafta kala yapmıştım ve silik çıkmıştı şimdi 24 haftalık hamileyim :) Yalnız prodector early markasınınkiyle öğrenmiştim. O erken teşhis ediyor. Ertesi gün başka bi testle yapmıştım negatif çıkmıştı

Benm testlerimde aynı durumda bugün olmam lazımdı olmadım son durumunu paylaşır mısın kardeşim kan testi sonucu falan ?

KIZLAR BU SABAH VE DUN SABAH ILK IDRARIMLA TEST YAPTIM İKİSİDE SİLİK ÇZGİ ÇIKTI. BAYA Bİ SİLİK RESMİ EKLICEM BIRINDE CIKINCA ACABAMI DEDIM TEKRARLADIM YINE CIKTI BU BAŞINA GELEN VE HAMILE OLDUGUNU OGRENEN VARMI ADETIM 18 MART DAHA BES GUN VAR LUTFEN YARDIMCI OLUN. EĞER VAR DERSENIZ PAZARTESI KAN VERCEM KIZLAR
Silik çizgi.tam olarak nerde ben anlamadım bu testi canım

Ben bi test yapmistim test bozuk cikmisti ayni bu göruntü vardi bozuk olanda daha sonra baska bi test alip yapmistim canim bilginize.tekrarla bence testi

testlerin üst kapaklarını neden çıkarttığınızı anlayamadım ama neyse;) son durum nedir kan testi yaptırdınızmı?

testlerin üst kapaklarını neden çıkarttığınızı anlayamadım ama neyse:KK66: son durum nedir kan testi yaptırdınızmı?
Bunu yapmayan yoktur heralde orada biyerlerde belki saklanmiş kirmizi bi cizgi daha vardir:KK70:

Merhaba. Sonucunuzu öğrenebildiniz mi? Öğrenemediyseniz hamile olma ihtimaliniz yüksek. Ben de reglime 1 hafta kala yapmıştım ve silik çıkmıştı şimdi 24 haftalık hamileyim :) Yalnız prodector early markasınınkiyle öğrenmiştim. O erken teşhis ediyor. Ertesi gün başka bi testle yapmıştım negatif çıkmıştı
Canım hemen kan verdım 14 negatıf çıktı şuan adetın gecıkelı beş gün oluyor predıctor le test yaptım sılık başka ıkı markayla test yaptım sılık :( perşembe yıne kan vercem :(

Ben bi test yapmistim test bozuk cikmisti ayni bu göruntü vardi bozuk olanda daha sonra baska bi test alip yapmistim canim bilginize.tekrarla bence testi
Canım kan verdım negatıf çıktı 14 dunde şuanda beş günüm gecıktı 18 adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde başka marlalarla test yaptım sılık çıktı :(:(

Eklentiler

• _20160322_175557.webp
    _20160322_175557.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 116
Benm testlerimde aynı durumda bugün olmam lazımdı olmadım son durumunu paylaşır mısın kardeşim kan testi sonucu falan ?
Kan 14 negatıf çıktı canım 18 adet tarıhım ama olmadım beş gün geçti başka ıkı markadan test yaptım ve yıne sılık :(:( sende durumlar ne :(

Eklentiler

• _20160322_175557.webp
    _20160322_175557.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 106
Back
X