Kızlar çokkk acillll albi test güvenilir miii yardımcıı olun

dd3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
28
9
1
IMG_3465.webp
Reglimm 2 gün gecikti akıntım vardı bütün ağırılarım regl sancısı gibiydi akşam test yaptım ve hemen sonuç net çizgi aldım hamilemiyim ya da yalancı pozitiflik verir mi test

Eki Görüntüle 3566238 Reglimm 2 gün gecikti akıntım vardı bütün ağırılarım regl sancısı gibiydi akşam test yaptım ve hemen sonuç net çizgi aldım hamilemiyim ya da yalancı pozitiflik verir mi test
Ben daha önce bu testle gebeliğimi ögrenmiştim güvenilir bir test ama aklınızda soru işareti varsa yarın kan verip netleştirin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Ben daha önce bu testle gebeliğimi ögrenmiştim güvenilir bir test ama aklınızda soru işareti varsa yarın kan verip netleştirin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Kan testini de hemen yüksek bir değer verir mi acaba biraz daha beklemeli miyim 🥰 inşallah çok teşekkür ederim

Kan testini de hemen yüksek bir değer verir mi acaba biraz daha beklemeli miyim 🥰 inşallah çok teşekkür ederim
Verir bence ben ilk gebelik testimi yaptım ikinci çizgiyi gördüm kan testi yaptırdım iki haftalık gebelik vardı şuanda gebelik planlıyorum adetimde geçti ama dün test yaptım çıkmadı yatın bende kan vereceğim inşallah pozitif görürüm 🥹

Verir bence ben ilk gebelik testimi yaptım ikinci çizgiyi gördüm kan testi yaptırdım iki haftalık gebelik vardı şuanda gebelik planlıyorum adetimde geçti ama dün test yaptım çıkmadı yatın bende kan vereceğim inşallah pozitif görürüm 🥹
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur 👍 en kısa zaman da verelim inşallah

Back
X