kizlar cokk acil lutfen

edasema boz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
50
4
13
43
Adetime 8 gün vardi lekenme oldu 2 gün surdu sonra durdu simdi adet günüm yine lekenme var ama kanama yok hamilelik belirtisi de yok sizce hamilemiyim ne olur bilginiz varsa cevap verin sadece lekenme asidi değil kanama kesinlikle yok

Adetime 8 gün vardi lekenme oldu 2 gün surdu sonra durdu simdi adet günüm yine lekenme var ama kanama yok hamilelik belirtisi de yok sizce hamilemiyim ne olur bilginiz varsa cevap verin sadece lekenme asidi değil kanama kesinlikle yok

Ee canım bunu bir şekilde anlayabiliriz... Ya idrar testi yapacaksın eğer çıkmazsa sen yine de bir kan testi yaptır kan testi kesin çözüm. Yarın kan ver bence :) inşallah hamilesindir... Lekelenme hamilelik belirtisi zaten :)

OTE="yesimtn, post: 37112519, member: 622419"]Ee canım bunu bir şekilde anlayabiliriz... Ya idrar testi yapacaksın eğer çıkmazsa sen yine de bir kan testi yaptır kan testi kesin çözüm. Yarın kan ver bence :) inşallah hamilesindir... Lekelenme hamilelik belirtisi zaten :)[/QUOTE]
İns Ya aslinda idrar testtim var ama korkuyorum yapamaya simdi yapayim mi acaba

canım meraba öncelikle umarım hamilesindir.ben kendimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim benim lekelenmem bile olmamıştı hiç bir gebelik belirtim yoktu sadece göbeğimdeki çok silik hamilelik çizgisi oluşmuştu o zman idrar testi yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı kandan baktırdığımda emin olabildim sende direk kan testi yaptır ama idrardan da bakabilirsin çıkabilir belki ama hiç bir belirti olmaması seni yanıltmasın

Test yapyim az önce negatif cikti

Test yapyim az önce negatif cikti
çok silik ikinci bi çizgide olabilir onada dikkat ettin mi.hem keşke biraz daha sabredip sbah ilk idrarınla yapsaydın .belki daha çok erken olduğu için beta hcg değeri yeterli gelmemiştir.emin olmak için kanda da baktır derim.

Bilmiyorum ya dayanamadim yaptim bide hic umudum yok zaten Rabbim bize anneligi nasip etmiyor
sakın öyle düşünme sen dua etmeye devam et ve asla ümitsizliğe kapılma.benim gebe kalmamda pek kolay oldu sayılmaz.sen yeterki istemekten vazgeçme ve çok stres yapma.

Valla çok stres yapoyorum her ay syltrese gidiyorum umutlaniyorum ama her defasında tek çizgi
bende hep aynıydım ama hep dua ettim rabbime.ve gerçekten iyi bi doktor bulmak lazım aynı zamnda yanlış insanların elindede çok zmn kaybı olabiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…