- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 39
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
tesekkurler canim.. biz de bastan onu dusunduk..fakat amniyosentez daha kapsamli tariyor dediler..Allah bebeğinize sağlık versin. Ne denir bilemedim. Rıza Madazlıyı çok duydum. Riskli gebelik uzmanı. Avrupa yakasında bir perinatolog önerebilirim. Prof. Dr. Cihat Şen. Fikir almak isterseniz.
Bu durum bir tanıdığımızda da oldu. 16 haftalıkken alındı. Gelişim geriliği. Şimdi tekrar hamile görünen hiçbir sıkıntısı yok. Doğumuna az kaldı.
Biliyorsunuzdur muhakkak. Bir test var fakat burada yapılmıyor. Kanınız alınıyor. Amerika ya gönderiyor doktorunuz. Ben hamileyken yaptırdım. Bütün kromozom anomalisi bakılıyor. Amniyosentez yerine çok tercih ediliyor. Çünkü düşük riski yok.
Doktorunuza güvenin. Sizin için dua edeceğim...
boyle bir konuda bilgilendirilmedim.. bahcecide tedavi olduk. acaba standart herkese yapiliyor mu,yapildi mi bize,yoksa ekstra ucretli bir sey mi inanin bilmiyorum..cunku soylemedilerTüp bebek öncesi embriyoya genetik tarama yaptırmadınız mı ?
Anladımboyle bir konuda bilgilendirilmedim.. bahcecide tedavi olduk. acaba standart herkese yapiliyor mu,yapildi mi bize,yoksa ekstra ucretli bir sey mi inanin bilmiyorum..cunku soylemediler
standart değil.boyle bir konuda bilgilendirilmedim.. bahcecide tedavi olduk. acaba standart herkese yapiliyor mu,yapildi mi bize,yoksa ekstra ucretli bir sey mi inanin bilmiyorum..cunku soylemediler
Onu bilemiyorum mutlaka öyledir. Siz de şimdi görünen bir sıkıntı var.tesekkurler canim.. biz de bastan onu dusunduk..fakat amniyosentez daha kapsamli tariyor dediler..
Allah yardımcın olsun sozun bitiği yer ama umut tukenmezkizlar nisan ayinda tup bebekle hamile kaldim.. oncesinde 8 ay denemistik. esimde sperm azligi ortaya cikinca baska secenek kalmadi.. ben 30 esim.32 yasinda.. ilk seferde tuttu.. cok sevindik.. fakat 12 haftalik olunca gelisme geriligi baslamis.. bunu 16.haftada ogrendik,bebek ultrasonda 3 hafta geri gorunuyordu..
hemen prof.lar vs.. bir suru perinatoloji uzmani vs ile gorustum.once cvs dediler..riskli daha kucuk.diye amniyosentezi beklemeye karar verdik. pzt amniyo.olacagim.. fakat artik bic umudum kalmadi.. riza madazli ile gorustum cok iyi bir insan ve harika bir doktor.. buyuk.ihtimalle.kromozom sikintisi var dedi. ha yoksa bile sevinme,genlerle.ilgili sikinti vardir o zaman o da amniyo.da cikmaz dedi..
yani kizlar;su anda bebegim.icimde,18 haftalik olacak,kalbi atiyor hicbir organi zarar gormemis ama gebeligin ilk haftalarindaki gelisme geriligi mutlaka bir sorun teskil edermis.. bunu amniyo. ile dogrulayip aldirmayi bekliyoruz.. cok zor bir durum.. artik hic umudum kalmadi.. onunla yasayip onu sevememek cok zor.. paylasmak istedim. simdiden fikirleriniz & dualariniz icin cok tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?