- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.109
- 408
- 31
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
İnşallah bir buçuk hafta falan sürmüştü çalışıyordum terlemeye başladım vücudum kan kaybetmekten şoka girmişti artık biyopsiye gönderildi parça alınıp sebep bulunamadı büyük ihtimalle mevsim geçişi ya da iş yerinde ağır kaldırmışımdır koli falan adetliyken oda yapıyor çünkü annem kızar bana adetliyken ağır kaldırma diye eskiler biliyor bu işleri varya sözlerinden çıkmamak lazımayy işallah öyle bişey yoktur çok kötü kanamam var
işallah ya kimyasal gebelik belirtileri nasıl olurkiBüyük ihtimal kimyasal bu dr gidin .güzel günler yakındır size kimyasalı oluyorsa normali de olur
mevsim geçişi dedi doktor ama çok sancım ve kanamam var ağırda kaldırmadım ama anlayamadım hiç böyle olmazdım şuan resmen bebek bezi koydumİnşallah bir buçuk hafta falan sürmüştü çalışıyordum terlemeye başladım vücudum kan kaybetmekten şoka girmişti artık biyopsiye gönderildi parça alınıp sebep bulunamadı büyük ihtimalle mevsim geçişi ya da iş yerinde ağır kaldırmışımdır koli falan adetliyken oda yapıyor çünkü annem kızar bana adetliyken ağır kaldırma diye eskiler biliyor bu işleri varya sözlerinden çıkmamak lazım
peki doktora gittiniz mi ne dedi doktorİnşallah bir buçuk hafta falan sürmüştü çalışıyordum terlemeye başladım vücudum kan kaybetmekten şoka girmişti artık biyopsiye gönderildi parça alınıp sebep bulunamadı büyük ihtimalle mevsim geçişi ya da iş yerinde ağır kaldırmışımdır koli falan adetliyken oda yapıyor çünkü annem kızar bana adetliyken ağır kaldırma diye eskiler biliyor bu işleri varya sözlerinden çıkmamak lazım
İşte diyorum ya bi sebep bulamadı bişe demedipeki doktora gittiniz mi ne dedi doktor
Aynen bu şekilde kimyasal yaşadım üç ay sonra normal gebelik olduişallah ya kimyasal gebelik belirtileri nasıl olurki
Bende oldu kürtaj olmak zorunda kalmıştım böyle devam ederse yoğun bakıma kadar düşersin demişti dr ve hiç sebepsiz olmuştum
işallah dediğiniz gibi olur şuan hamile misinizAynen bu şekilde kimyasal yaşadım üç ay sonra normal gebelik oldu
çok geçmiş olsunAynen bu şekilde kimyasal yaşadım üç ay sonra normal gebelik oldu
Maalesef olmadı hala bebeğimişallah dediğiniz gibi olur şuan hamile misiniz
hayırlısı olsun işallah allah verirMaalesef olmadı hala bebeğim
işallah dediğiniz gibi olur şuan hamile misiniz
ne güzel allah size bağışlasınşu an beşik sallıyorum
İnşallah isteyen herkesehayırlısı olsun işallah allah verir
Amin siz yarın hemen dr gidin sağlık bu arkadaş yoğun bakımlık olmuş ihmal etmemek lazım benimki kendiliğinden bitmişti sonradan öğrendim kimyasal olduğunune güzel allah size bağışlasın
amin işallah....İnşallah isteyen herkese
pazartesi günü başka doktora gideceğim kaç gün sürdü sizin kanamanızAmin siz yarın hemen dr gidin sağlık bu arkadaş yoğun bakımlık olmuş ihmal etmemek lazım benimki kendiliğinden bitmişti sonradan öğrendim kimyasal olduğunu
Bir haftayı geçmişti sanırımpazartesi günü başka doktora gideceğim kaç gün sürdü sizin kanamanız
hımm çok geçmiş olsun normalde kaç gün sürerdi pekiBir haftayı geçmişti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?