- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
canım yanlış yazıldı pardon 2 hafta değilde 1 hafta oldu ya yarın 8 gün olacak ve çok kötü pıhtı düşüyor kanamam o kadar çokkıCanim 2 haftadir adetmisin
canim bi doktora git ihmal etme çok oldu seninki bak benim gibi olma doğum kontrol hapı verdiUzun suredir adet olamadin ya kuzum ondandir korkma uzun surmesi normal
Evli misin kimyasal gebelik olabilirbenim adetim nerdeyse 25 gün geçti doktora gittim mevsimsel değişiklikten olabilir dedi ama nerdeyse 2 haftadır var ve çok büyük pıhtılar düşürüyorum...yardımınıza ihtiyacım var böyle yaşayanlar var mı
evet evliyim 1 buçuk senelik olacak oda olabilir dedi doktor ama anlayamadı ne olduğunuEvli misin kimyasal gebelik olabilir
Genelde bu anlattığınız gibi kimyasal olur ağrı da var mı çokevet evliyim 1 buçuk senelik olacak oda olabilir dedi doktor ama anlayamadı ne olduğunu
artık çocuğun zamanı geldi eşim ve ben çok istiyoruz canım bide yan etkileri çokk yaNeden ? Sen korunmak istemiyorsunki
ayy işallah öyle bişey yoktur çok kötü kanamam varBende oldu kürtaj olmak zorunda kalmıştım böyle devam ederse yoğun bakıma kadar düşersin demişti dr ve hiç sebepsiz olmuştum
evet sancım var ve çok parça düşüyor resmen sanki çok aferdersiniz ciğer gibiGenelde bu anlattığınız gibi kimyasal olur ağrı da var mı çok
Büyük ihtimal kimyasal bu dr gidin .güzel günler yakındır size kimyasalı oluyorsa normali de olurevet sancım var ve çok parça düşüyor resmen sanki çok aferdersiniz ciğer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?