- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Gebelik olabilir test yapın çıkar. Bir de mevsimsel geçişlerde böyle saçma şeyler oluyor bazen, benim de geçen ayki reglm kanamaya dönmeden bitti. Normalde 7-8 gün yoğun kanama olur, ilk defa kahverengi bişeyler oldu ve bitti geçen ay.Selamlar;
Kızlar benim adet düşenim şöyle kahverengi lekelenme şeklinde başlıyor. 3 gün kahverengi leke geliyor kanama başlıyor 4 gün kanama oluyor 3 günü yoğun son 3 gün yine kahverengi lekelenme oluyor ve bitiyor.
Bazen 10 günü geçtiği de oluyor ama ben özre girdiği için namazıma başlıyorum.
Bu ay olmam gereken zamandan 8 gün önce geldi kahverengi lekelenme. Şaşırdım ama elden gelen bişey yok adet olucam sanırım dedim. 5 gün kahverengi lekelenme devam etti ama kanama başlamadı. Bugün başlar yarın başlar bekliyorum ama son iki gündür lekelenme de kesildi şeffaf a döndü.
Niyetlenmiyorum ama oruca devam ediyorum. ( Kabul olup olmayacağını bilemem tabi) ama namaz kılmıyorum.
İçinde bulunduğum durum nedir bilemedim huzursuzum. Adet miyim değil miyim. Başladı mı bitti mi
Başına gelen bilgisi olan var ise bişey diyin lütfen.
Hamilelik ihtimalini düşündüm. İhtimal vermedim ama
Eşim korunuyor çok ihtimal vermedim ama.Gebelik olabilir test yapın çıkar. Bir de mevsimsel geçişlerde böyle saçma şeyler oluyor bazen, benim de geçen ayki reglm kanamaya dönmeden bitti. Normalde 7-8 gün yoğun kanama olur, ilk defa kahverengi bişeyler oldu ve bitti geçen ay.
Yine de evde basit bir test yaparsanız içiniz rahatlar. Evet geçen ay aynı şekilde başıma geldi ara kanama gibi bişey oldu yani zamanından baya önce ve kahverengi başlayıp 5 günde aynı şekilde sürüp bitti. Ama bu ay normal kanama oldu yine biraz arası kısaydı. O ara kanamaydı bence, ağrı sızı koku vs başka bir sorun yoksa kafanıza takmayın olabiliyor yılda bikaç kez bu tarz şeylerEşim korunuyor çok ihtimal vermedim ama.
Rabbim olmayanlara versin inşallah
Sizede mi oldu aynı şey. Hiç başıma gelmemişti böylesi şaşkınım.
Randevu aldım,Dini kısmını bilemem diyanete sorun ama böyle bir adet olayını bence bir kadın doğuma sorun
Yok yok hiç bişey yok ağrı falan.Yine de evde basit bir test yaparsanız içiniz rahatlar. Evet geçen ay aynı şekilde başıma geldi ara kanama gibi bişey oldu yani zamanından baya önce ve kahverengi başlayıp 5 günde aynı şekilde sürüp bitti. Ama bu ay normal kanama oldu yine biraz arası kısaydı. O ara kanamaydı bence, ağrı sızı koku vs başka bir sorun yoksa kafanıza takmayın olabiliyor yılda bikaç kez bu tarz şeyler
Dini kısmı neden anlattınız ki? Zaten dini konular da yasak.Selamlar;
Kızlar benim adet düşenim şöyle kahverengi lekelenme şeklinde başlıyor. 3 gün kahverengi leke geliyor kanama başlıyor 4 gün kanama oluyor 3 günü yoğun son 3 gün yine kahverengi lekelenme oluyor ve bitiyor.
Bu ay olmam gereken zamandan 8 gün önce geldi kahverengi lekelenme. Şaşırdım ama elden gelen bişey yok adet olucam sanırım dedim. 5 gün kahverengi lekelenme devam etti ama kanama başlamadı. Bugün başlar yarın başlar bekliyorum ama son iki gündür lekelenme de kesildi şeffaf a döndü.
Niyetlenmiyorum ama oruca devam ediyorum. ( Kabul olup olmayacağını bilemem tabi) ama namaz kılmıyorum.
İçinde bulunduğum durum nedir bilemedim huzursuzum. Adet miyim değil miyim. Başladı mı bitti mi
polikistikmisiniz hic dr a gittiniz mi?Selamlar;
Dini konuların yasak olduğunu bilmiyordum.Dini kısmı neden anlattınız ki? Zaten dini konular da yasak.
Çok önemli çok acil dediğiniz şey için doktora gitmeniz lazım biz bunu burdan okuyup nerden bilebiliriz? Hadi aç bi alttan muayene yapalım ultrasüpersonik klavyelerimizle mi diyelim, daya kolunu kan alalım hormon bakalım mı diyelim? Ekrana işe gebelik testi yapalım mı yazalım?Ne bilelim biz bunu “çok önemli çok acil”
Kurallarda acik acik yaziyorDini konuların yasak olduğunu bilmiyordum.
Başına gelen yorumlayacak biri vardır diye açtım.
Yarın zaten doktora gideceğim.
Teşekkürler
Gittim doğum kontrol hapı önermişti uzun bir süre önce.polikistikmisiniz hic dr a gittiniz mi?
kahverengi lekelenme arkasi seffaf akinti ovulasyon doneminde oldugunuz icin.
bazen bende de oluyor hatta bu ay aynisini yasadim
Kız bu neyin siniriDini kısmı neden anlattınız ki? Zaten dini konular da yasak.
Çok önemli çok acil dediğiniz şey için doktora gitmeniz lazım biz bunu burdan okuyup nerden bilebiliriz? Hadi aç bi alttan muayene yapalım ultrasüpersonik klavyelerimizle mi diyelim, daya kolunu kan alalım hormon bakalım mı diyelim? Ekrana işe gebelik testi yapalım mı yazalım?Ne bilelim biz bunu “çok önemli çok acil”
Acil acil diye başlıklar atmak yasak.Kız bu neyin siniri
dogum kontrol hapini genelde korunmak amaci disinda pko lulara verirler.Gittim doğum kontrol hapı önermişti uzun bir süre önce.
Olabilir miyim bilmiyorum ki. Yarın gidicem doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?