Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar çok onemli bir soruu

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlar ben saçımı çikolata kahveye boyatmak istiyorum ama bu rengin uzun durmasını istiyorum öyle sık sık saç boyayacak vaktm yok ama bu rengi çok istiyorumm bu yüzden saçımı organik boyayla boyatmaya karar verdim ten rengm kumral saçımın doğal rengide koyu kestane kahvesi sizce nasıl olur "Organic Natural Colors" bu markayı iyi diye duydumm sizce napmalıyımm kızlar lütfenn cvp yazın fazla vaktm kalmadı ???????????

organik boyanında akmadıgını ilk defa okuyorm. boyaların hepsi zamanla akar akmayan boya yoktur cnm palettenin boyalarını cok seviyorm herkeste kullanıyor aileme arkdslarıma devamlı palette boyuyorm bnce onun tonlarında begen boya zaten koyu bi renk istiorsn koyu renkler ugrastırmaz 2 3 ayda 1 boyasanda oluo

çok teşk ederm boya konusunda ilk kez biri beni ciddiye alıp cvp verdii :)

sence palettenin çikolata kahvesini alıp boyasam nasıll olurr hiç çevrende bu renge boyayan oldumu ? :26: lütfen çok kararsızm bii fikirr :26:

organik boya daha çok akar canım zaten bütün boyalar zamanla akar

ve cikolata kahve cok harika bir renktir ilkten koyu gelir göze ama sonrası yıkayınca aktıgındaki rengi daha cok seviyorm hem sen ugrasmakta istemiorsan tavsiyemdir. ben o renk yaptıgım zamanlar aylarca saçımı boyamazdm :) cokta gzl dururdu aktıkca guzelleşen bi renktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…