kızlar çok meraktayım vede tedirgin

emirhan26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
94
0
selam kızlar , emir emeklemiyor.ama sürümüyor.emekleme pozsyonuna geliyor duruyor ilerlemiyor.ama yürüteçte yürüyor.ayakta diktiğimde adım atmıyor ayaklarını yere asker gibi vuruyor sert sert.dişimiz haleeeen yok.konuşma eyilimi de.üzülüyorum.tapşin falan yaptırmaya çalışıyorum ellerini yumuyor.siz neler yapıyorsunuz eğitim sürecinde biraz paylaşabilirmisiniz? birşeyeleri eksik mi yapıyorum diye hayıflanıyorum...opuyorumnanaktan

Canım eger sürünürken emekleme poisyonuna geçiyosa yakında emekler sanırım..Emekleme pozisyonuna geçince ileri geri sallanıyo bebişler..o hareketlerine bayılıyorum..

Bi arkadaşım var ocakta doğum yaptı onun bebişinin dişide daha çıkmadı ..Çıkar yakında her bebeğin gelişimi farklı oluyor..

Benim oğlumda 15 şubat dogumlu bi iki hafta önce çıktı dişi

Canım kac aylık bebeĞın...dıŞ gecte cıkar erkende hatta gec cıkması daha ıyımıŞ.....bazı bebekler emeklemeden yÜrÜyorlar yanı 1 yasında dırek yÜrÜyebılıyola...benım kzımda sÜrÜnÜyordu emekleme pozısyonunu alıyordu ılerı gerı sallıyordu kendını ama emeklemıyordu 1 hafta Önce tam basladı emeklemeye....ÜzÜlme korkulacak bıŞey yok herseyın zamanı gelır.... YÜrÜtecte yÜrÜmelerı aacısından cok saglıklı deĞıl...ondan destekle yÜrÜdÜklerınden...o olmayınca parmak ucunda basıyorlar be denge tutturamıyorlar...

merhaba canım. benim oğlumun da dişi yok daha. 8 ay 9 günlük.
sürünüyor paso emeklemiyor
ama pozisyona geçip ileri geri sallanıyo. kendini ileri atıyo.
erkek bebişler daha geç konuşurmuş. benim oğlan bugünlerde hadi, aç, heç, şşşş gibi şeyler söylüyor
bi de tak tak vuruyo heryere. özellikle ben çok müzik dinletiyorum. müzik dinlerken oynuyo. biraz da içgüdüsel bence benim oğlan 2-3 aylıkken başladı oynamaya. :) çok oynak

benımkı emeklıyo diş te var 4 tane. ama konusma namına hıcbısey yok. yurumek ve diş cıkarmak tamamen genetıkmiş. yanı senın yanlıs yaptıgın bısey yok. genellıkle anne babanın diş cıkarması ne zaman olmus ona baglı oluyormus. bıde her bebegın farklı ılgı alanı olur. kımısı yurumeye, kımısı konusmaya meyıllı olur. yanı bu tamamen bebege kalıyo.

canım endişe edecek bişey yok benim oğlumda oturuyo ellerinden tutunca yürüyo ama emeklemiyo sürüne sürüne gidiyo emekleme yok daha dişe gelince dişimizde yok her bebegin gelişimi farklı tatlım aynı olmalarını bekleyemeyiz bazı bebekler emeklemeden yürüyorlar benim bir yigenim öyleydi hiç emeklemedi hemen yürüdü dişe gelince geçen ay doktoruma sordum ne zaman çıkması gerkiyosa ozaman çıkacak hiçbir sakıncası yok geç çıkmasının dedi bebekler farklıdır dedi o yüzden bebeginin her hareketinin tadını çıkar canım...a.s.a.s.a.s.

benim oğlum emekliyor ama dişi yok ellerinden tutunca yürüyor tutunup kalkıyor kalktığı yerden tutunup biraz yürüyor :) ağlarken baba diye ağlıyo gel diyo :))))yani del diyo eliyle işaret yapıyo

X