kızlar çok merak ediyorum yardım edin lütfen genital nub teorisinden anlayanlar yardım edebilir mi?

Pinkharleyquinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.647
5.518
33
Merhaba kızlar 12. Hafta ikili testimde doktorum büyük ihtimal kıza benziyor dedi. Bu pazartesi kontrolünde ise (14. Haftam) hiçbir yorum yapamam 3 hafta bekliyeceğiz dedi gerçekten çok merak ediyorum meleğimin cinsiyetini rica etsem genital nub teorisine anlayanlar bir bakabilir misiniz teyzeleri Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın inşallah

Kızlar bukadar az kisinin mi fikri var yaa hadii ama yorumlarinizi bekliyorum lütfenn... acaba o görüntüdeki kordon bagi olma ihtimali de var mi sizce?

Burdaki forumlardan öyle bi konu vardı hatta birisi site vermişti yabancı baya detaylıydı. Birde kızlar geç belli edermiş, Benimkilerde doktor %80 kız dedi ultrasonda bende baktım böyleydi
Anladim canim tesekkür ederim saglikli olsunlarda ikisine de cok hazirim miniş bi kizim olur ne güzel iste :) hem ilk bebegim hic farketmez Rabbim bebislerimizide bizleri de korusun

O kordonu olabilir
Okadar büyük pipisi olabilir mi acaba bilemedim
Sağlıklı hayırlı olsynlarda
Ayy evet bencede olmaz demi doktorumun bukadar kararsiz davranmasi beni cok merakta birakti neyse kontrolümde ögrenince yine yazarim buraya insallah tabi herseyden önemlisi saglikli ve hayirli evlat olmalari Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…