kızlar çok kötüyüm yüzüm mahvolduu:(( yardım edin nolurr:(((

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
kızlar yardım edinnn şu ısırgan otu bişeyi vardı ya onu denedim 2.gün yüzüm isiledi heryeri kızamık cıkartmıs gıbı yuzum kırmızı nokta nokta kendımı cok kötu hıssediyorum ne yapcam nsl geccek bu seler cok kotuyum kızlarrrrr yardım edinnn(((((((((((((((

canım sakin ol önce belli ki allerjin falan varmış artık her ne yaptıysan geçer yani kızarıklık cildinin bir reaksyon verdiğini gösterir bence cildinle ilgili her ne sorunun varsa önce bir dermatoloğa git (mesela sivilce sorunu bazen göründüğü kadar basit olmayabiliyor karaciğerinde bir problem vs. olabilir ben antibiyotikle kurtuldum mesela sivilce ve siyah noktalarımdan)ayrıca doktor sana bir takım allerji testleri de yapacak ve böylece az çok ne tip maddelerden uzak durman gerektğini kestirebilirsin.. son olarak tavsiyem böyle aktarlardan vs. ürünleri şehir efsanesi maskeleri uygulama yüzüne milyon tane ürün var biraz paraya kıyıp kaliteli bir şeyler al sonuçta YÜZÜNE sürüyorsun bence değer.. umarım kısa zamanda geçer canım:1hug:

anladığım kadarıyla ısırgan otunun yeşil kısmını sürmüşsün ,
bu her ciltte yapar kaşıntı ve kabartıya yapar..
birazda canın yanar ...
eğer böyle ise yanlış kullnamışsın
bence ılık suyla yıka ve hafif bir nemelendirici kullabilirsin.. başka bişey yapma biraz sabırla gececek

tşk ederim kızlar evet sivilce için kullandım yeşil yerini ama sıcak suda ıslattım önce ve kurutulmus ısırganı kullanmıstım ama cok kötü oldu yüzüm aslında sivilce sorunum yok 1 2tanee ben salaklık ettim işste cokkk pısmanımm yaa cok kaşınıyor yuzumm

ısırganotu nu kaynatıp soğutup pamukla tonik gibi sürücektin sen sanırım başka türlü yaptın adı üstünde ısırgan cnm ya geçmiş olsun.ebegümeci ii gelir yeşil bulursan yüzüne olduğu gibi sür acısını hasarını bitek o alır ...zamanla geçer cnm hiç bişey kalmaz korkma ama geçene kadar üfff çokta yakar o ya ..ama iz kalmaz yada kızarıklık sıkma canını hadi geçmiş olsun nemlendirici yada klasik arko alır yanmasını sık sık sür ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…