kızlar çok kotuyum yüzüm inceliyor yanaklarım gıdıyo yaaaa

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar ya ben zayıfım ama oyle cırkın zayıflardan degılım. ama su son 3 4 aydır yanaklarım eriyo sankı boyle cukurlastı yanaklarım kılom aynı duruyo oysasenağlama sızce neden boyle oluyo yaaa senağlama ben bıde boyle saçlarımı cok sımsıkı baglarım boyle gozlerım cekık olur o derece yanı ondan falan olabılırmı sızcesenağlama

Saçlarından olcağını sanmıyorum canım.Ama sıkı toplamanda çok zararlı(Beyin için..Ayrıca saç dökülebilir)..Belki gıda eksikliğinden falandır..Protein,vitamin gibi.Ciddi bi konu tatlım doktora görünsen iyi olurCADIARZU

Son düzenleme:

of bılmıyorumkı cırkınlesmek ıstemıyorum ya yanaksız iyy cok cirkin oluyo ınsan ki yuzum yuvarlaktı benım sımdı ucgen gıbı oldum yaaaaasenağlama

bunun ıcın cıldıyeye gıtmem gerekıyor degılmıCADIARZU

bende de aynı sorun var 2-3 sene öncesine kadar yüzüm yuvarlaktı, şimdi böle uzadı bi garip oldu çenem aşağı düştü gibi. ama ben sürekli dudaklarımın içini yiyiyorum yanaklarımın iç kısmını fln.. ondan olmuş olabilirmi ki bırakamıyorumda sürekli yiorum

Zamanla yüzde erime gibi sorunlar ortaya çıkabiliyormuşş..bunun tedavisi estetikçilerde ..yüze yağ enjekte ediliyor..ama buna gerek kalmadan bu sorundan kurtulabilirsin inşallah..birde stresten uzak dur..bu insanın yüzünü etkiliyor...

valla ben hep yüzümün inceliğini korumaya çalışırım
kilo almak istiyorum ama yüzüm alıcak diye kilo da alamıyorm
zayıf incecik yüzü daha çok seviyorum
daha çekici oluyor bence
ama herkese yakışmıyor o ayrı
stres ve üzüntü bende hemen yüzde zayıflamaya sebep olur
belki ondan kaynaklanıordur cnm

Kesinlikle stres, uzuntu ve uykusuzlukdan. Bende artik yuzum oturuyor yanaklarim indi diyordum cok da uzuluyordum.Son 1 yildir boyleydi. Benim de yanaklarim toplu yuvarlak yuzluyum. Simdi spor yapiyorum, uykum duzenli olunca birden eski ben oldum. 17 yasindaki yuzumle ayni sekle yeniden geldi yuzum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…