Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Kızlar çok kötüyüm, lütfen fikri verin

asya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
546
5
kızlar bugun idrara çıktıımda dolgunlukk hissi bitmiyordu karnımda dra gttm idrar yollarında iltihap var dedii klasik snuçlar bol lökosit bol epitel vs. bide dikkatmi çekti albümin pozitf diyor..netten araştırayım dedim idrarda ancak kalp rahatsızlıklarında böbrek iltihaplanmasında o zaman albümn görülür diyorr ama dr bişy demedi idrar yolunda iltihap var dedi 7 tane iğnem var bide hapım..çok korkuyorum kızlar yaa benm gibi böyle sonucu olan varmı yoksa ciddi rahatsızlığm mı varrsenağlamazaten bu iye.na hmen yakalanıyorm biraz üşütsem bile ne düşüneceğimi şaşırdım sadece korku var içimde nerden araştırdım yaasenağlama

canim,acil sifalar dilerim ben sana,,,kuruntu yapiyosun gibime geldi,sadece ilaclarini kullan ve kendini kolladiktan sonra gecer hepsi,,,,no panikyerimsenibena.s.

sağol cnm zatn panik olduğum kesin ille araştırcam böyle bi huyum var araştırıncada herşey çıkıyor.. zaten düşünüyorm Allah korusun böbreklermde bişy olsa ağrıdan duramam benm çok şükür ki ağrımda yoktu sadece idrarda koku ve sık idrara çıkma hissi vardı sağol cnm inş. öyledirrr

bende de var iltihap bende senin gibi iğne ve antibiyotik kullanıyorum o kadar endişelenecek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…